avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... obligatia de a face in litigii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

obligatia de a face in litigii de munca

Buna ziua ! As avea si eu o neintelegere : De ce la tribunal mi s-a inregistrat actiunea, pe care am facut-o ,ca sa-mi iau drepturile salariale restante(unitatea nu mi-a platit salariile) , ca obligatie de a face ,si nu ca drepturi salariale ?,asa cum se mentiona inainte...
Se plateste taxa de timbru sau ceva ....?
Cel mai recent răspuns: mihai_14 , utilizator 14:27, 18 Februarie 2012
Cererile astfel formulate sunt, prin natura lor, supuse jurisdicţiei muncii. In cazul litigiilor de munca nu se platesc taxe judiciare ...

Se pare ca in practica unor instante asa inregistreaza actiunea, chiar daca se va judeca de Sectia specializata ...
Multumesc frumos !.O zi buna !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca - actiune civila tomamarin tomamarin Ce titlu trebuie sa aiba actiunea civila prin care solicit plata drepturilor salariale restante si a concediului si prin care solicit si despagubiri morale pt ... (vezi toată discuția)
Timbrarea capatului de cerere accesoriu cristina_vilceanu cristina_vilceanu Art. 14 din legea taxelor de timbru spune ca atunci cand o actiune are mai multe capete de cerere, cu finalitate diferita, taxa judiciara de timbru se ... (vezi toată discuția)
Recuperare ion neagu ion neagu cum pot sa-mi recupar salariul restant din 2010 iulie#-o (vezi toată discuția)