În cazul în care emit chitanță și factura bănuiesc ca nu este nevoie de casa de marcat! Întrebarea mea ar mai fi , dacă în codul caen nu se regăsește activitatea pe care eu o desfășor și sunt doar un intermediar intre o societate cu anumite servici și o persoana fizică pot încheia contract cu amândoi?! Odată cu cel care prestează serviicile pentru o anumita lucrare dar și un alt contract cu persoana fizica.
Ca si societate de consultanta si management in afaceri avand un contract de prestari servicii cu o alta societate, pot eu sa tai chitanta societati respective in vederea plati anumitor taxe catre stat? Adica eu primesc bani referitor la taxe si platesc in numele societati respective dar eliberez chitanta societati respective?
Buna ziua. In cadrul unei societati de detectivi particulari care ar fi regulamentul si politica de confidentialitate GDPR care se aplica?! Se poate ca directorul societati sa ocupe si functia de DPO in cadrul societati?
aveti dreptate ; vechimea in profesie este cea care ma intereseaza. Recent m-am incris in Colegiul Consilierilor Juridici. Dar voi vorbi cu administratorul societatii pt inca un Cim , poate chiar cu 2 ore. Problema este ca societatea de detectivi particulari trebuie sa aiba neaparat director executiv ca sa poate functiona. Nu stiu cum va percepe cei de la ITM cumulul de functii , intr-o societate privata
Oricum , va multumesc pt sfat
Buna ziua
Sunt directorul executiv al unei firme de detectivi particulari. Si vreau sa indeplinesc si functia de consilier juridic pt aceeasi firma . Nu sunt sigur daca sunt intr-unul din cazurile de incompatibilitate . As vrea sa stiu daca este posibil si cum se procedeaza , adica trebuie intrgistrat la ITM un nou contract de munca sau se trece doar in fisa postului si atributiile de consilier juridic. Doar mentiune in fisa postului poate fi considerata vechime in functia de consilier juridic?
Va multumesc
tocmai m-am inscris in colegiul consilierilor juridici, sunt stagiar si as dori sa stiu care este procedura de a obtine stampila . cand m-am inscris nimeni nu a pomenit nimic de asta . dar azi angajatorul m-a intrebat daca am acesta stampila. spunandu-i ca nu am nu a fost prea incantat