avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cumpar firma de consultanta juridica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cumpar firma de consultanta juridica

Cumpar firma de consultanta juridica.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 20:30, 18 Februarie 2012
Sunt foarte putine firme de acest gen. Incercati si cu un anunt la mica publicitate.
Nu exista societati cu obiect de activitate consultanta juridica. Cererile de autorizare a constituirii si de inmatriculare a societatilor de consultanta, asistenta si reprezentare juridica sunt inadmisibile - decizia nr. XXII din 12 iunie 2006 a I.C.C.J., publicată in Monitorul Oficial, Partea I nr. 936 din 20/11/2006.

Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Februarie 2012
Lucian Huzum, Consilier juridic
Va asigur ca exista asemenea societati care au fost infiintate inainte de decizia nr. XXII a ICCJ.:)
in prezent ele nu mai exista, nu mai au baza legala de functionare. Pe site-ul onrc.ro - nomenclatorul caen gasiti "Lista cuprinzand activitatile interzise a fi desfasurate de unele categorii de agenti economici".
Desigur nu doresc sa intru intr-o polemica neconstructiva cu nimeni, dar eu cunosc personal trei asemenea societati care functioneaza bine-mersi avand ca obiect de activitate 6910- Activitati juridice. Toate au fost infiintate inainte de pronuntarea deciziei nr. XXII /2006 a ICCJ. Daca vom corobora textul constitutional referitor la neretroactivitatea legii- art. 15 alin. 2( aceasta fiind definitiva si general obligatorie dupa publicarea in Monitorul Oficial) cu ceea ce este cuprins in aceasta decizie, este evident ca de la data pronuntarii acesteia cererile de autorizare a constituirii si de inmatriculare a societatilor cu codul 6910 nu sunt admisibile. Parerea mea.:)

Alte discuții în legătură

Cod caen 6910 negreanalina negreanalina Vreau sa infiintez o SC avand COD CAEN 7022 Activitati de consultanta pentru afaceri si management ca si activitate principala, iar COD CAEN 6910 Activitati ... (vezi toată discuția)
Cod caen 6910 activitati juridice Sfedu Sfedu Buna ziua, spuneti-mi va rog daca fiind jurist licenciat pot deschide o sc folosind codul caen 6910 in scopul desfasurarii activitatii : \"consultanta si ... (vezi toată discuția)
Pfa jurist calista_me calista_me am terminat Facultatea de Drept, doresc sa ma angajez la o societate de recuperari creante, iar dansii mi-au spus ca nu imi fac contract de munca, si sa imi ... (vezi toată discuția)