Nu exista societati cu obiect de activitate consultanta juridica. Cererile de autorizare a constituirii si de inmatriculare a societatilor de consultanta, asistenta si reprezentare juridica sunt inadmisibile - decizia nr. XXII din 12 iunie 2006 a I.C.C.J., publicată in Monitorul Oficial, Partea I nr. 936 din 20/11/2006.
in prezent ele nu mai exista, nu mai au baza legala de functionare. Pe site-ul onrc.ro - nomenclatorul caen gasiti "Lista cuprinzand activitatile interzise a fi desfasurate de unele categorii de agenti economici".
Desigur nu doresc sa intru intr-o polemica neconstructiva cu nimeni, dar eu cunosc personal trei asemenea societati care functioneaza bine-mersi avand ca obiect de activitate 6910- Activitati juridice. Toate au fost infiintate inainte de pronuntarea deciziei nr. XXII /2006 a ICCJ. Daca vom corobora textul constitutional referitor la neretroactivitatea legii- art. 15 alin. 2( aceasta fiind definitiva si general obligatorie dupa publicarea in Monitorul Oficial) cu ceea ce este cuprins in aceasta decizie, este evident ca de la data pronuntarii acesteia cererile de autorizare a constituirii si de inmatriculare a societatilor cu codul 6910 nu sunt admisibile. Parerea mea.:)
Alte discuții în legătură
Cod caen 6910
negreanalina
Vreau sa infiintez o SC avand COD CAEN 7022 Activitati de consultanta pentru afaceri si management ca si activitate principala, iar COD CAEN 6910 Activitati ... (vezi toată discuția)
Pfa jurist
calista_me
am terminat Facultatea de Drept, doresc sa ma angajez la o societate de recuperari creante, iar dansii mi-au spus ca nu imi fac contract de munca, si sa imi ... (vezi toată discuția)