avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cumpar firma de consultanta juridica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cumpar firma de consultanta juridica

Cumpar firma de consultanta juridica.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 20:30, 18 Februarie 2012
Nu va contrazic, in definitiv doresc sa fie o discutie constructiva, dar la nivel judetean cunosc societate infiintata in anul 2005 cu cod caen de consultanta juridica, iar dupa decizia ICCJ a fost notificata de Registrul Comertului pentru schimbarea obiectului de activitate sub sanctiunea dizolvarii. Si a trebuit sa schimbe obiectul de activitate.
:coffee:
Tipic romanesc! Se poate intampla ca aplicabilitatea acestei decizii a ICCJ sa fie interpretata in mod diferit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 6910 negreanalina negreanalina Vreau sa infiintez o SC avand COD CAEN 7022 Activitati de consultanta pentru afaceri si management ca si activitate principala, iar COD CAEN 6910 Activitati ... (vezi toată discuția)
Cod caen 6910 activitati juridice Sfedu Sfedu Buna ziua, spuneti-mi va rog daca fiind jurist licenciat pot deschide o sc folosind codul caen 6910 in scopul desfasurarii activitatii : \"consultanta si ... (vezi toată discuția)
Pfa jurist calista_me calista_me am terminat Facultatea de Drept, doresc sa ma angajez la o societate de recuperari creante, iar dansii mi-au spus ca nu imi fac contract de munca, si sa imi ... (vezi toată discuția)