am terminat Facultatea de Drept, doresc sa ma angajez la o societate de recuperari creante, iar dansii mi-au spus ca nu imi fac contract de munca, si sa imi fac eu un PFA....Care sunt conditiile infintarii unui PFA de catre un jurist?...Avand PFA, anii lucru mi se transforma in vechime?...Ma pot inscrie in CCJ?.....Imi pot da dupa 2 ani definitivatul, si dupa 5 ani pot da examenul de barou?......Stiu ca sunt multe intrebari, dar vreau sa fiu foarte informata inainte de a lua o decizie. Va multumesc anticipat.
Pe ce cod CAEN sunt autorizate ca PFA ... intrucat activitatile juridice sunt efectuate numai de catre avocati .....
Totusi prin Decizia XXII/2006 ICCJ a decis ca, cererile de autorizare a constituirii şi de înmatriculare a societăţilor comerciale de consultanţă, asistenţă şi reprezentare juridică sunt inadmisibile. .... aceasta decizie se refera la societati comerciale nu si la PFA-uri ...
Cod caen 6910
negreanalina
Vreau sa infiintez o SC avand COD CAEN 7022 Activitati de consultanta pentru afaceri si management ca si activitate principala, iar COD CAEN 6910 Activitati ... (vezi toată discuția)