avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA jurist
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA jurist

am terminat Facultatea de Drept, doresc sa ma angajez la o societate de recuperari creante, iar dansii mi-au spus ca nu imi fac contract de munca, si sa imi fac eu un PFA....Care sunt conditiile infintarii unui PFA de catre un jurist?...Avand PFA, anii lucru mi se transforma in vechime?...Ma pot inscrie in CCJ?.....Imi pot da dupa 2 ani definitivatul, si dupa 5 ani pot da examenul de barou?......Stiu ca sunt multe intrebari, dar vreau sa fiu foarte informata inainte de a lua o decizie. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 21:41, 3 Mai 2012
Nu se poate sa va autorizati ca PFA pentru activitati juridice , cod CAEN 6910.
celelalte fete care lucreaza acolo, asa lucreaza, cu PFA.....cum e posibil atunci?
Pe ce cod CAEN sunt autorizate ca PFA ... intrucat activitatile juridice sunt efectuate numai de catre avocati .....

Totusi prin Decizia XXII/2006 ICCJ a decis ca, cererile de autorizare a constituirii şi de înmatriculare a societăţilor comerciale de consultanţă, asistenţă şi reprezentare juridică sunt inadmisibile. .... aceasta decizie se refera la societati comerciale nu si la PFA-uri ...
Registrul Comertului sigur nu accepta nici infiintarea SRL, nici PFA pe codul CAEN 6910 de Activitati juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 6910 activitati juridice Sfedu Sfedu Buna ziua, spuneti-mi va rog daca fiind jurist licenciat pot deschide o sc folosind codul caen 6910 in scopul desfasurarii activitatii : \"consultanta si ... (vezi toată discuția)
Cod caen 6910 negreanalina negreanalina Vreau sa infiintez o SC avand COD CAEN 7022 Activitati de consultanta pentru afaceri si management ca si activitate principala, iar COD CAEN 6910 Activitati ... (vezi toată discuția)
Cumpar firma de consultanta juridica Cumpar firma de consultanta juridica. Va multumesc (vezi toată discuția)