sorin cercel a scris:
Ati gresit cand ati dat o declaratie politiei.
"...."O "declaratie" ,asa cum ii spune si numele ,reprezinta o vointa a dumneavoastra si in nici un caz nu puteti fi constrans pentru a face acest lucru si cu atat mai grav sa vi se puna intrebai ,transformand "declaratia" intr-un "interogatoriu".
Cateva precizari
In urma unei citatii din partea Parchetului de pe langa Curtea de Apel Buc, am dat o declaratie de martor la sfarsitul lui August 2011. Declaratia de martor data de mine, se refera la un accident rutier, accident in urma caruia un om a murit
Ieri, 29.11.2011 am gasit lipit pe usa o citatie de la Ploitie, in calitate de Faptuitor, pentru ziua de astazi 30.11.2011. M-am prezentat, fara avocat. Lucratoarea de la politie la insistentele mele a spicuit evaziv din dosar,
afland astfel ca sunt acuzat cum ca as fi martor mincinos in cazul accidentului rutier de mai sus. NU am declarat absolut NIMIC.
Am solicitat lucratoarei de la politie sa consemneze, intr-un Proces Verbal ca m-am prezentat si ca nu am nimic de declarat, iar aceasta mi-a raspuns ca un Proces Verbal implica alte proceduri si ca oricum se elibereaza intr-un singur exemplar??? Astfel,
refuzand intocmirea unui Proces Verbal, a scris de mana pe citatie ca revine pe data de 12.12.2011. Voi reveni cu un avocat
Cat despre
Vointa mea,
vointa unui cetatean liber intr-o tara libera nu pot de cat sa spun ca
am fost tarat in toata treaba asta impotriva vointei mele si desi sunt un cetatean liber, sunt nevoit sa ma aflu in locuri unde nu doresc sa ma aflu (parchet/ politie) si sa fac lucruri pe care nu mi le doresc (declaratii si accesorii ale acestora)
Stranie libertate, ciudata lume....