avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Activitate petrub

Activitate petrub

Buna ziua, imi cer scuze daca am încălcat regulamentul. Am tinut sa revin pentru ca poate expunerea mea o sa ajute si pe alții aflați dintr-o greșeală in situația mea. Astăzi mi-a fost radiată masina conform actului de v-c din 2003 asupra căruia instanta a confirmat autenticitatea si a consemnat ca dreptul de proprietate a fost transferat în 2003. Astăzi am primit certificatul de radiere cu debit 0 si deduceri de 7000 roni,deci fara achitarea asa cum am citit in postul anterior,a tuturor debitelor, si mi-au fost inmanate informarile de ridicare a poprililor.Acum astept sa vad ce imi spun, pentru ca de cand am avut poprirea in 2017 si pana azi am plătit 7000 roni din totalul de 14000, dar inspectorul vedea doar anul 2018 de unde rezulta ca trebuie sa imi restituie doar 740 roni, cei plătiți anul acesta.
Buna ziua, am mai avut aceasta neclaritate dar cred ca nu am întrebat bine si sunt inca confuz. In 2003 am vândut o masina dar nu am urmat pasii pentru a radia de pa fisc si politie acea masina. M-am trezit in 2017 cu o poprire de pa fisc pentru ca am de platit impozit pe acea masina..
Pana atunci nimic, nici o amendă, nici o înștiințare....ciudat...
Am avut noroc si am gasit actul de vanzare si l-am actionat in instanta pe cumpărător cat si organele fiscale ai politia rutiera ( ultimele două pt a-mi radia masina). Am castigat parțial procesul cu rezoluția astfel: se constată că a fost transmis dreptul de proprietate la Data din 2003 , iar pt celalalt două ca fiind nefondate pentru ca nu am depus inca cererea. Acum conform codului fiscal Art 264 eu datorez taxe pana in momentul înstrăinării. Ori daca instanta spune ca eu am transferat dreptul de proprietate in 2003 ..... Am fost la fisc si mi-au spus sa astept raspuns in maxim 30 de zile. Pentru moment am dat la fisc deja in jur de 7000 de roni prin actul de poprirea facut de aceștia in 2017. Ma poate ajuta cineva cu informatii si in caz de nevoie cu o reprezentare juridică? Multumesc
Am vandut o masina in 2003 dar din neglijenta dupa ce am scos fiscalul nu m.am intors la fisc sa o radiez. Vel care a cumparat masina mu a inmatriculat-o. Am fost plecat pana acum doi ani iar acum 3 luni mi.a venit de la fisc ca am de plata impozitul din 2003-2017 in jur de 15000 roni. Am obtinut o hotarare judecatoreasca, pe baza c-v si a declaratiei lui ca a cumparat aceasta masina dar ca a vandut-o mai departe, in care spune ca a fost transmis dreptul de proprietate la acea data. In baza acestei hotarari eu trebuie sa platesc impozitul sau acesta se recalculeaza pana la data cand am instrainat bunul?
Răspuns la discuția Acuzatie furt
multumesc mult pentru raspunsuri.se pare ca cei de la magazin nu au depus plangere atunci.
ieri au fost la sectie sa declare noul domiciliu unde sa fie trimisa citatia iar ofiterul de servici a spus sa stea linistiti deoarece plangerea trebuia sa fie depusa atunci.Acum , avand in vedere ca este un singur produs luat de fratele meu si inmanat dupa case logodnicei lui este posibil sa fie acuzata si ea ? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Răspuns la discuția Acuzatie furt
multumesc pentru raspuns , in cazul in care se depune aceea plangere in cat timp ajunge citatia ?
nu inteleg de ce nu a fost depusa plangerea atunci si de ce nu au fost luate declaratii desi spuneau ca se vede pe camere ca ei au luatprodusul ?
Discuție Acuzatie furt
Buna seara ,
Sunt disperat , astazi fratele meu a fost acuzat ca a furat din supermarket un contur sau asa ceva din magazin.A cumparat cateva produse , dupa care cand a iesit din acel supermarket impreuna cu prietena lui a fost condus de agentii de paza intr-o camera si acuzat ca a furat acel contur in valoare de 35 roni.Ei nu au recunoscut si a fost chemata politia.Cand a venit politia in geanta ei a fost gasit un contur aceeasi marca dar fara etichete...ei au zis ca pe camere se observa ca au pus mana pe acel produs si ca , cutia este goala iar pe camera se vede cum cutia este pusa in alta parte....Ca sa se termine 'balciul' au achitat produsul.Dupa asta au fost condusi la sectie si ampretati fara a se lua nici o declaratie.Ce se poate intampla mai departe? va rog un raspuns urgent,Multumesc anticipat.
ps. mentionez ca nu au dat nici un fel de declaratie nici in fata agentilor si nici la politie iar politistii au spus ca i-au ampretat si fotografiat pt a fi in baza de date ..