avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Am vandut o masina in 2003
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Am vandut o masina in 2003

Am vandut o masina in 2003 dar din neglijenta dupa ce am scos fiscalul nu m.am intors la fisc sa o radiez. Vel care a cumparat masina mu a inmatriculat-o. Am fost plecat pana acum doi ani iar acum 3 luni mi.a venit de la fisc ca am de plata impozitul din 2003-2017 in jur de 15000 roni. Am obtinut o hotarare judecatoreasca, pe baza c-v si a declaratiei lui ca a cumparat aceasta masina dar ca a vandut-o mai departe, in care spune ca a fost transmis dreptul de proprietate la acea data. In baza acestei hotarari eu trebuie sa platesc impozitul sau acesta se recalculeaza pana la data cand am instrainat bunul?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:33, 17 Octombrie 2017
Buna seara
va trebui sa solicitati in instanta sa se constate prescriptia oricarei sume mai vechi de 5 ani.
Autoritatea fiscala opereaza in temeiul disp cod fiscal
Autoritatea fiscala va dispune radierea bunului mobil in baza hotararii judecatoresti dupa achitarea debitului in evidenta
Termenul de prescriptie drept de executare debit se intrerupe prin orice act emis de catre creditor
Daca autoritatea fiscala prin impunerea anuala a consemnat existenta debitului,termenul de prescriptie a fost intrerupt si reluat nou termen

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot radia mașina care este doar la fisc pe numele meu Iulian8484 Iulian8484 Buna ziua. De câțiva ani ma tot chinui anual sa radiez o mașina care nu este pe numele meu decat la fisc. Mașina a fost la mimeni doar 2 săptămâni apoi ... (vezi toată discuția)
Sotul meu a vandut o masina in 2004 fara acte cotos gratiela cotos gratiela Sotul meu a vandut o masina in 2004 fara acte , apoi sotul a decedat in 2007! in 2008 am primit la succesiune certificat fiscal pe zero fara sa mi fie inscrisa ... (vezi toată discuția)
Taxa auto neplatita de 6 ani se prescrie? Lenflor Lenflor Primesc pe fosta adresa instintare de plata pentru o masina pentru care nu s a mai platit impozitul auto din 2012-2013 cand a fost casata.Nestiind ca trebuie ... (vezi toată discuția)