avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Sotul meu a vandut o masina in 2004 fara acte
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Sotul meu a vandut o masina in 2004 fara acte

Sotul meu a vandut o masina in 2004 fara acte , apoi sotul a decedat in 2007! in 2008 am primit la succesiune certificat fiscal pe zero fara sa mi fie inscrisa si aceasta masina ! in 2009 mi se spune ca aceasta masina se regaseste la impozit pe nr rol sotul meu si noi mostenitorii ! pe certificat mostenitor nu este trecuta masina ! am gasit masina la un prieten , m am judecat 10 ani cu el si am primit hotarari judecatoresti care ambigui care nu mi ajuta la determinarea cumparatorului sa plateasca impozitul si sa radieze masina intrucat actele au ramas la el ! acum eu nu am primit din 2012-2013 nici o somatie de plata ! mai mult in 2012 am platit impozit pe terenuri si nu mi s au oprit sume la aceasta masina ! in 2020 mi se elibereaza un certificat fiscal cu impozitul pe aceasta masina , o suma imensa ! pot sa invoc in instanta prescriptia ?
Ultima modificare: Joi, 31 Decembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:29, 31 Decembrie 2020
Este greu de precizat
Este necesar sa solicitati autoritatii fiscale daca in departamentul de urmariri a efectuat si inregistrat documentele in termen legal pentru a putea invoca eventuala prescriptie
Daca autoritatea fiscala a emis somatie insa nu a comunicat-o va revine obligatia sa achitati debitul in evidenta
Daca nu au fost intocmite documente in termen legal prin care creditorul sa staruie in recuperare debit puteti invoca decaderea termenului de precriptie
Clarificati statutul vehiculului,parcurgeti procedura de radiere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia extinctiva ..cum pot contesta un impozit pentru o ... cotos gratiela cotos gratiela prescriptia extinctiva ..cum pot contesta un impozit pentru o masina si invoca prescriptia exctinctiva ? (vezi toată discuția)
Sterge din evidentele primariei a unei masini cotos gratiela cotos gratiela Care este procedura prin care pot sterge din evidentele primariei a unei masini si a debitului aferent in conditiile in care masina a fost pe numele sotului ... (vezi toată discuția)
Somatie pentru plata impozit retroactiv interval interval Socrul meu a decedat in 2004, lasand in urma o casa, o masina si mai multi mostenitori. Succesiunea inca nu a fost dezbatuta, el figurand in continuare la ... (vezi toată discuția)