Care este procedura prin care pot sterge din evidentele primariei a unei masini si a debitului aferent in conditiile in care masina a fost pe numele sotului decedat acum 14 ani si eu nu am primit somatii niciodata?
Masina trebuie radiata din evidentele politiei. Politia va da un document care se depune la primarie si se scoate masina de la impozit. La politie depuneti documentele masinii - carte tehnica, certificat de inmatriculare, numerele si posibil o declaratie si acte de mostenitor.
in 2007 sotul a murit si masina era pe numele lui ! atunci am descoperit ca masina a fost vanduta unui partener de afaceri fara acte care nu a mai recunoscut si nici actele nu mi le mai dat ! efectiv nu am detinut masina sau actele vreodata !m am judecat si el fiind primar zona de frontiera ..mi s au dat hotarari ambigui din care nu am putut sa ma folosesc cu nimic ! Am dus martori care au declarat ca au cumparat masina de la primar ..ca au dezmembrat o si au returnat actele si placutele primarului ..instanta mi araspuns sa merg sa radiez cu actele ce au fost predate primarului! si s au inchis toate usile !!! si impozitul creste la primarie ! si nu pot radia ca n am actele si placutele ..si nu pot face nimic !