avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Activitate igmirela

Activitate igmirela

Multumesc pentru raspuns, imi este de mare folos
Buna ziua, 03 ianuarie 2013 data de nastere minor Am o prietena careia i-a fost emis un certificat de hanidicap, din 20 ianuarie 2015 valabil 12 luni pentru copilul ei atunci in varsta de 2 ani. A avut concediu crestere copil in varsta de pana la 3 ani, dar tin sa mentionez ca certificatul de handicap era valabil pana la 20 ianuarie 2016, 1.angajatorul pentru perioada 03-20 ianuarie ii desface contractul de munca cu art.54 (concediu fara plata) fata nefacand nici un fel de cerer in acest sens. 2 Agentia de plati si interventii pentru luna ianurie 2016 o plateste doar pentru 3 zile(pana la data cand copilul implineste 3 ani) 3 Intrebare valabilitatea certificatului de hanidicap e ,,nula,, Sau in perioada 03-20 ianuarie copilul se vindeca brusc, si gata nu mai are handicap? Logica mea spune ca angajatorul a gresit in mod voit iar legea are o MARE HIBA Va rog frumos daca ma puteti ajuta, Multumesc
Răspuns la discuția Actualizare soft
si totusi nu se actualizeaza. Cum fac? Va multumesc.
de ce nu se mai actualizeaza pe programul?
Nu va sanctioneaza nimeni,doar ca ei asta asteapta. asta vor sa lipsim. Este o grava incalcare a codului muncii prind concediu fara salar.Eu nu inteleg ce fac domnii juristi.Stau si privesc cum unii care nu au citit legislatia isi bat joc de noi.