Buna ziua, 03 ianuarie 2013 data de nastere minor Am o prietena careia i-a fost emis un certificat de hanidicap, din 20 ianuarie 2015 valabil 12 luni pentru copilul ei atunci in varsta de 2 ani. A avut concediu crestere copil in varsta de pana la 3 ani, dar tin sa mentionez ca certificatul de handicap era valabil pana la 20 ianuarie 2016, 1.angajatorul pentru perioada 03-20 ianuarie ii desface contractul de munca cu art.54 (concediu fara plata) fata nefacand nici un fel de cerer in acest sens. 2 Agentia de plati si interventii pentru luna ianurie 2016 o plateste doar pentru 3 zile(pana la data cand copilul implineste 3 ani) 3 Intrebare valabilitatea certificatului de hanidicap e ,,nula,, Sau in perioada 03-20 ianuarie copilul se vindeca brusc, si gata nu mai are handicap? Logica mea spune ca angajatorul a gresit in mod voit iar legea are o MARE HIBA Va rog frumos daca ma puteti ajuta, Multumesc
Nu va sanctioneaza nimeni,doar ca ei asta asteapta. asta vor sa lipsim. Este o grava incalcare a codului muncii prind concediu fara salar.Eu nu inteleg ce fac domnii juristi.Stau si privesc cum unii care nu au citit legislatia isi bat joc de noi.