avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Actualizare soft
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Actualizare soft

de ce nu se mai actualizeaza pe programul?
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 11:19, 4 Decembrie 2009
Sunt probleme cu programul respectiv. Pana la rezolvarea lor, va sugeram sa incercati un nou produs Avocatnet.ro:

[ link extern ]

Multumium :)
Ultima modificare: Miercuri, 2 Decembrie 2009
Alin Popescu, administrator
george a scris:

Sunt probleme cu programul respectiv. Pana la rezolvarea lor, va sugeram sa incercati un nou produs Avocatnet.ro:

[ link extern ]

Multumium :)

Din pacate linkul este invalid .
Ultima modificare: Miercuri, 2 Decembrie 2009
Alin Popescu, administrator
Am reparat problema. Multumiri de sesizare.
si totusi nu se actualizeaza. Cum fac? Va multumesc.
DIn pacate, m-am exprimat gresit. Vorbeam despre problema cu link-ul de mai sus ca ar fi fost reparata. Cealalta problema, cu programul in cauza, e la fel cum s-a spus mai sus. Va invitam sa accesati programul de mai sus si sa vedeti daca nu puteti inlocui prin intermediul lui functionalitatile celui care nu mai functioneaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicatia stiri legalnet Grisina Grisina am instalat aplicatia Stiri Legalnet inca de la aparitie dar acum, de vreo saptamana nu mai functioneaza, apare un mesaj : Nu s-a putut realiza descarcarea ... (vezi toată discuția)
Activare cont - imposibil de realizat  Boncu Constantin Boncu Constantin Buna ziua, contul meu apare ca fiind inactiv. Urmez pasii pentru a-l activa dar nu se intampla nimic. Astfel dau click deasupra avatarului si sunt anuntat ... (vezi toată discuția)
Problema garantie notebook neorazvan neorazvan In data de 24 09 2012 am comandat un notebook la un magazin online de vanzari produse IT. La cateva saptamani a inceput sa-mi faca probleme, l-am trimis in ... (vezi toată discuția)