avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... aplicatia Stiri Legalnet
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

aplicatia Stiri Legalnet

am instalat aplicatia Stiri Legalnet inca de la aparitie dar acum, de vreo saptamana nu mai functioneaza, apare un mesaj : Nu s-a putut realiza descarcarea valida a fisierului...".
Am dezinstalat, reinstalat si am acelasi mesaj de eroare. Am instalat pe un alt calculator aplicatia proaspat descarcata si ...acelasi mesaj.
Va rog sa-mi spuneti ce s-a intamplat pentru ca aplicatia imi era foarte folositoare si imi lipseste.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Grisina , utilizator 09:18, 13 Noiembrie 2009
Buna seara. Aplicatia in cauza are ceva probleme de functionare. Pentru a o inlocui, va sugeram sa instalati bara Avocatnet.ro, care va ofera facilitati similare.

[ link extern ]
Multumesc,asa voi face dar imi placea mai mult cealalta asa ca, daca se repara, poate ne instiintati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal nou avram florina avram florina Help! [Editat] Nu pot sa export din revisalul nou informatia xml pentru a o putea incarca in sistemul online ITM. Imi da urmatoarea eroare: Access to the path ... (vezi toată discuția)
Problema cu programul de stiri (stiri legalnet.ro) Ec.Angelica-Ana  Pop Ec.Angelica-Ana Pop Mi-am instalat programul. Mi-a mers foarte bine ceva timp .. dar de la un moment dat nu am mai primit stirile noi . Messajul primit e : Nu s-a putut realiza ... (vezi toată discuția)
Activare cont - imposibil de realizat  Boncu Constantin Boncu Constantin Buna ziua, contul meu apare ca fiind inactiv. Urmez pasii pentru a-l activa dar nu se intampla nimic. Astfel dau click deasupra avatarului si sunt anuntat ... (vezi toată discuția)