avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Problema cu programul de stiri (Stiri LegalNet.ro)
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Problema cu programul de stiri (Stiri LegalNet.ro)

Mi-am instalat programul. Mi-a mers foarte bine ceva timp .. dar de la un moment dat nu am mai primit stirile noi . Messajul primit e : Nu s-a putut realiza descarcarea valida a fisierului de stiri. Care ar fi problema?
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 19:49, 9 Noiembrie 2009
Buna ziua. Asa cum am mai raspuns deja si in alte discutii, avem ceva probleme cu programul in cauza. Pentru a avea functionalitati similare, va recomand sa va instalati bara Avocatnet.ro:

[ link extern ] /

Multumim de accesarea Avocatnet.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activare cont - imposibil de realizat  Boncu Constantin Boncu Constantin Buna ziua, contul meu apare ca fiind inactiv. Urmez pasii pentru a-l activa dar nu se intampla nimic. Astfel dau click deasupra avatarului si sunt anuntat ... (vezi toată discuția)
Aplicatia stiri legalnet Grisina Grisina am instalat aplicatia Stiri Legalnet inca de la aparitie dar acum, de vreo saptamana nu mai functioneaza, apare un mesaj : Nu s-a putut realiza descarcarea ... (vezi toată discuția)
Avocatnet.ro toolbar. va invitam sa testati Alin Popescu Alin Popescu Bara de meniu Avocatnet.ro se instaleaza in browserul dumneavoastra si va permite sa aveti acces continuu la informatiile din Avocatnet.ro. Este o aplicatie ... (vezi toată discuția)