avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Activitate danastreza

Activitate danastreza

Răspuns la discuția decizie de sanctionare
pentru viorina67,30 de zile curg de cand ati primit raspunsul la contestatie.Intelegeti ??
Stiti,in tara asta justitia nu face dreptate.ea aplica legea.Sa va spun de ce eu am doi copii gemeni ,l-am dat in judecata pe tatal copiilor pt. paternitate,dupa un an de zile de procese,dupa ce am cheltuit si cu teste de paternitate,am pierdut procesul pentru ca n-am deschis actiune in termen de un an de la nasterea copiilor.Dar asta s-a stiut de la bun inceput,de ce m-au mai pus sa mai si cheltui bani cu testele ?????Intelegeti ?
da` ce-i aia UAT ?eu am lucrat la primarie curier.colegele mele de birou erau referent si erau functionari publici,eu nu eram ...
Răspuns la discuția elev cu ADHD repetent la PURTARE
N-ati inteles nimic!Copilul era dat in plasament doar in acte,pentru ca aveam nevoie de banii de plasament.Copii au locuit cu mine intotdeauna.
Referitor la faptul ca n-am mai mers la psiholog din 2011 vreau sa va spun ca a facut consiliere psihologica din 2009 pana in 2011,doi ani deci si n-am vazut nicio schimbare.Mai degraba as crede in vrajitoare decat in psihologi !!!
Răspuns la discuția elev cu ADHD repetent la PURTARE
Copilul a terminat clasa a IIIa .Invatatoarea ,directoarea scolii,comitetul de parinti,etc. toti stiu din clasa I diagnosticul copilului.Inclusiv Directia Gen.de Asistenta Soc.si Protectia Copilului si Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala au fost convocate la scoala in toamana anului 2011 pentru copilul meu.N-au facut nimic.Si-au luat leafa si atat.Copilul a facut consiliere psihologica din clasa I pana in decembrie 2011 ,cand directoarea scolii a avut "stralucita "idee sa cheme psihologul sa asiste in clasa la manifestarile copilului (era extrem de nervos pt.ca l-au trimis in sala de sport sa faca ora de ed. fizica ,in timp ce restul colegilor impodobeau clasa de sarbatori) si de atunci,n-a mai vrut sa o vada ,pentru ca l-a "tradat".Intre noi fie vorba am aflat ca psihologul nu avea voie sa merag la clasa fara aprobarea mea,logic ,nu?Ca si atunci cand un cuplu are probleme si sunt consiliati de un psiholog,acesta din urma nu se vara cu ei in pat sa vada ce nu merge!Si au mers pana acolo incat au sunat la 112.ATI AMI AUZIT VREODATA CA DASCALII SA SUNE LA 112 PENTRU CA NU POT STAPANI UN COPIL DE 9 ANI ???Copilul meu face after school la o parohie,am caracterizare de acolo ca e un copil linistit si care indeplineste sarcinile !
Dar de ce spuneti ca nu mai pot face nimic??Eu am dat scoala in judecata,pentru ca pe semestrul I au trimis gresit mustrarea scrisa pe numele surorii mele (copilul era in plasament la sora mea,dar eu sunt reperezentantul legal) si pe semestrul II mi-au trims mustrarea dupa incheierea semestrului si la ambele contestatii mi-au raspuns ca n-am facut contestatie in termenul legal desi am acte ca eram in termen.
Stiti unde e problema, ca Inspectoratul Scolar e pe-o mana cu conducerea scolii,ca doar sunt colegi! Ca altfel,n-aveam problemele astea.
In fiecare luna copilul lipseste o zi de la scoala,pentru ca mergem la Spitalul de Psihi pt.reteta.De fiecare data am dus scutire pt. absente pe care scrie diagnosticul.Intelegeti.Directoarea scolii care e "experta "in toate mi-a scris ca diagnosticul copilului nu justifica comportament violent,limbaj necuviincios si refuzul de a indeplini sarcinilie scolare.BA DA ,JUSTIFICA !ASTA E ADHD-UL !
am intrat pe dosar 6994 si scrie ca aveti termen in februarie 2013 !!!e bun numarul ?ati lucrat la CAS?

Si care era forul ierarhic superior ?eu le-as face plangere penala pentru neglijenta in serviciu,ca asa se numeste prostia in codul penal !

la Primaria in raza careia se afla straduta cu pricina ,trebuie sa sesizati.ei fac programari de asfaltari.eu le-as face plangere la Mediu ,pentru praf si poate asfalteaza chiar aia de construiesc
stiu.mi-am luat-o in freza de multe ori pe vorbe.am cerere in copie cu numar de inregistrare din februarie 2012 ,nu mi-au raspuns nici pana azi !
cred ca nu va exprimati corect.unde ati contestat-o la Tribunal sau Judecatorie ?Banuiesc ca la Judecatorie,acolo se judeca in contencios si fiind un litigiu de munca,trebuia sa o depuneti la Tribunal.
da,din 2007 am tot facut cereri,nu mi-au raspuns niciodata.o sa ma duc in audienta la decan.va multumesc