avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... refuza sa-mi restituie diploma de bac
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

refuza sa-mi restituie diploma de bac

M-am inscris in anul 2006 la o facultate.Am depus diploma de bacalaureat in original la inscriere ,le-am platit o suma de bani si din motive personale n-am urmat cursurile.Acum refuza sa-mi dea diploma de bac pe motiv ca trebuie sa le mai achit bani conform contractului.E un abuz.E diploma mea.Sa ma dea in judecata ,ca le dau eu bani.Ce sa fac ca-mi trebuie diploma in original urgent ,sa ma angajez???
Cel mai recent răspuns: Antoaneta2708 , utilizator 17:31, 18 Septembrie 2012
1)Pentru ca nu ati urmat cursurile,si nu ati platit,nu puteati sa intrati la examenele de sesiune pana nu plateati restanta.
2) Diploma trebuie sa va dea inapoi,puteti sa faceti o cerere catre rectorul facultatii,si sa va dea un nr de inregistrare,apoi asteptati raspunsul in scris. Sa vedeti ce articol din lege argumenteaza rectorul,decanul facultatii de nu va elibereaza diploma.
da,din 2007 am tot facut cereri,nu mi-au raspuns niciodata.o sa ma duc in audienta la decan.va multumesc
Nu,nu e nevoie sa mergeti la audienta la decan,ci pur si simplu mergeti la secretara cu o cerere catre dl.rector sau/si decan si apoi cereti la secretara un BON care contine un NR DE INREGISTRARE. Ei sunt obligati sa va raspunda in scris la cererea dvs. Mai departe vedeti si dvs care este motivul,si apoi cu acel raspuns IN SCRIS al lor,daca considerati ca vi se face nedreptate,puteti sa-i dati in judecata.
Va atrag atentia sa nu discutati oral,ca daca faceti acest lucru,nu vor recunoaste,nu veti avea dovada,asa ca in scris veti avea dovada ca vor avea semnatura si stampila lor.
stiu.mi-am luat-o in freza de multe ori pe vorbe.am cerere in copie cu numar de inregistrare din februarie 2012 ,nu mi-au raspuns nici pana azi !
buna ziua,
De aceeasi problema m-am "lovit" si eu m-am inscris la o facultate dar nu am fost la nici un curs si acum mi-au spus ca daca imi vreau diploma de bac trebuie sa imi fac nota de lichidare ceea ce inseamna ca trebuie sa achit primul an scolar (suma 2200 lei)acesta fiind gratuit. In contractul pe care l-am semnat nu scrie nimic de asa ceva ca nu imi vor da actele. Ma puteti ajuta cum pot rezolva aceasta situatie. Va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facultatea nu imi da diploma de bac si foaia matricola valentin0001 valentin0001 In vara am terminat facultatea la Universitatea din Craiova. Dupa finalizarea facultatii m-am inscris la master si am fost admis, apoi am semnat un contract de ... (vezi toată discuția)
Problema recuperare diploma bac CristianG47 CristianG47 Bună ziua am să încerc să fiu scurt în anul 2006 2007 am fost student la Facultatea română americană secțiunea turism nu m-am prezentat în al doilea ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine diploma de licenta de la o anumita facultate? ase123 ase123 Mentionez ca in anul 2011 sotul meu a terminat facultatea! si nici in ziua de azi nu si-a primit diploma....Sun la secretariatul facultatii si pur si simpu ma ... (vezi toată discuția)