avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Activitate micucatalin

Activitate micucatalin

Buna ziua ,firma la care am fost asociat ,( in momentul de fata am lasat imputernicit doar pe partenerul meu)este in momentul de fata in imposibilitate de plata de mai multe luni,sunt sfatuit sa cer insolventa firmei si insolventa privata . Va rog sa-mi spuneti daca ma ajuta insolventa privata si ce demersuri trebuie sa fac ,eu garanand un credit al firmei cu imobilul proprietate care urmeaza a fii executat .
VA MULTUMESC MULT.
Răspuns la discuția insolventa
procesul de insolventa este deschis, dar nu de banca,de alte firme la care la care nu am mai putut efectua platiile
Răspuns la discuția insolventa
firma este in proces de insolventa ,creditul la banca nua mai fost platit si de la banca ni s-a spus cae bine sa platim cat putem din credit ca si persoane fizice ca sa nu ajungem la executarea silita asta pana la pronuntarea insolventei
Discuție insolventa
buna seara am o intrbare la care va multumesc mult daca imi raspundeti.Ca si persoana fizica am ipotecat un imobil pentru o societate comerciala la care sunt asociat ,acum aceasta este in proces de insolventa eu casi pers . fizica sa mai platesc la banca creditul partial binenteles pt. ca rata e destul de mare.Nu vreau sa se ajunga la executarea silita a locuintei ,ce ar trebui sa fac. Va multumesc.
sunt asociat intr-o firma in 2007 am luat un credit la care am garantat cu casa.Intre timp am mai luat si alte credite , ajungand in imposibilitate de plata amai multor credite am facut reesalonare .Acum as vrea sa platesc ca si persoana fizica doar creditul initial cum pot sa procedez .