avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa privata
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa privata

Buna ziua ,firma la care am fost asociat ,( in momentul de fata am lasat imputernicit doar pe partenerul meu)este in momentul de fata in imposibilitate de plata de mai multe luni,sunt sfatuit sa cer insolventa firmei si insolventa privata . Va rog sa-mi spuneti daca ma ajuta insolventa privata si ce demersuri trebuie sa fac ,eu garanand un credit al firmei cu imobilul proprietate care urmeaza a fii executat .
VA MULTUMESC MULT.
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 07:22, 28 Octombrie 2011

Va rog sa-mi spuneti daca ma ajuta insolventa privata si ce demersuri trebuie sa fac ,

nu exista prevederi legale referitor la insolventa persoanelor fizice !! ca urmare nu puteti face nici un demers

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundere fidejusori dupa faliment radustefan2010 radustefan2010 Buna ziua, Situatia noastra (eu si sotul) este urmatoarea: asociati intr-un SRL, sotul fiind si administrator. In 2008 am contractat, pe firma, un credit ... (vezi toată discuția)
Contract linie credit garantat cu fidejusiune starkrudolf starkrudolf Buna ziua, Sunt administratorul unei societati comerciale, am facut in 2008 o linie de credit fara garantii doar cu contract de fidejusiune, (doar atat se ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa salvez cel putin una dintre garantiile imobiliare popescutioan popescutioan Am 2 firme x, y, ambele cu credite la doua banci diferite.Firma x are un credit avand garantie un imobil ce apartine firmei y. Firma y are drept garantie un ... (vezi toată discuția)