avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... informatii despre credite bancare luate cu ipoteca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

informatii despre credite bancare luate cu ipoteca

sunt asociat intr-o firma in 2007 am luat un credit la care am garantat cu casa.Intre timp am mai luat si alte credite , ajungand in imposibilitate de plata amai multor credite am facut reesalonare .Acum as vrea sa platesc ca si persoana fizica doar creditul initial cum pot sa procedez .
Cel mai recent răspuns: ContSters145448 , utilizator 08:07, 26 Septembrie 2011
Buna ziua ! Pentru ceea ce doriti sa faceti , aveti mai intai nevoie de acceptul unitatii creditoare (Vedeti daca varianta dvs. este viabila) .
In vederea clarificarii problemei se impune sa luati legatura cu unitatea/unitatile bancare care v-au acordat creditul si sa obtineti acceptul acestora.Atentie asupra varianteipentru care optati.
Ultima modificare: Luni, 26 Septembrie 2011
ContSters145448, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata partiala credit ipotecar- consecinte ; solutii ? FFLORIN1976 FFLORIN1976 buna dimineata! Am on intrebare la dumneavostra si anume ce risc daca nu mai pot sa imi achit in intregime rata creditului ipotecar? Am si o specificatie ... (vezi toată discuția)
Credite insolvabile pentru persoane juridice mariah2010 mariah2010 Buna ziua.Am contractat in urma cu 2 ani jumatate un credit pt.afaceri cu garantie imobiliara in calitate de persoana juridica,de la o banca.La inceput ... (vezi toată discuția)
O problema cu banca help!! molnarjoe molnarjoe buna ziua am o problema caresuna in felul urmator pe scurt am o societate comerciala 2 asociati din 2005 din 2006 mai, avem o linie de credit de 48000 ... (vezi toată discuția)