Buna ziua.Am contractat in urma cu 2 ani jumatate un credit pt.afaceri cu garantie imobiliara in calitate de persoana juridica,de la BankPost.La inceput dobânda cu toate comisioanele era de 16,5%???,iar de la inceputul anului 2009 a ajuns la 22,5%??.:))Societatea pe care o administram si-a incetat activitatea la un an dupa contractarea creditului,societatea devenind inactiva,totusi eu ca administrator am continuat sa platesc ratele cu acea dobinda infernala din surse proprii,ajungând acum sa nu mai pot plati.
Banca ameninta cu punerea in executare a garantiei si cu urmarirea ulterioara a administratorului pina la recuperarea integrala a datoriei.Societatea neavind activitate,banca nu poate restructura creditul.Daca eu accept executarea silita ce se intimpla dupa?ANPC mi-a recomandat sa incerc in instanta,deoarece ca persoana juridica ei nu ma pot ajuta.Avocatii cu care am discutat au zis ca nu am nicio sansa sa cer modificarea dobinzii si recalcularea penalitatilor si asa am ajuns ca dupa 2 ani de plata sa am de returnat mai mult decit am luat. Dumneavoastra ce ma sfatuiti sa fac in acest caz.Daca exista cineva care poate sa ma ajute,va rog lasati raspuns.
~ final discuție ~