avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Activitate jepilor12

Activitate jepilor12

Buna ziua,
Incerc sa gasesc un act ce l-ar putea ajuta pe tatal meu, legat de pensie.
Este vorba de Decretul 175 din 1973 privind programul de lucru pentru realizarea planului de stat de investitii.
În vigoare de la 24.03.1973 până la 19.01.1992, fiind abrogat(ă) prin Legea nr. 1/1992.

*) Acest decret a devenit Legea nr. 74/1973, dar nici ea nu e de gasit.
Nu am reusit sa gasesc pe internet nicaieri acest text.
Multumesc din suflet!
Răspuns la discuția Obligativitate la plata
Va multumesc!
Se pare ca nu reusesc sa ma fac inteles. Stiu foarte bine cum se repartizeaza costurile si nu-mi dau seama cum de ati inteles contrariul din mesajele mele.
Exista un articol, dar nu stiu care este si in ce act normativ, care prevede urmatoarele: proprietarul este obligat sa-si plateasca aceasta cota parte, indiferent daca a luat parte la AG sau nu, indiferent daca vrea sau nu. Acest articol il caut. Aveti idee care este?
Imi cer scuze ca am fost neclar! Este vorba de contributiile pe cota parte, pentru reparatii de anvergura mai mare (acoperis, usi intrare imobil), hotarate in AG.
Buna ziua,
Ar putea cineva sa-mi spuna care este articolul si ce act normativ prevede obligativitatea tuturor proprietarilor de a-si achita contributiile, atata timp cat exista o hotarare majoritara a AG intr-o asociatie de proprietari.
Va multumesc!
Va multumesc pentru interventia prompta.
O zi frumoasa in continuare!
Buna ziua tuturor,
Am citit intr-un topic mai vechi cum ca, prioritate la achitarea restantelor o au penalizarile si apoi se poate achita datoria generatoare de penalitati.
Ar putea cineva sa-mi spuna ce act normativ prevede acest lucru, precum si ce articol?
Va multumesc.
Răspuns la discuția Formula calcul penalizari
jepilor12@gmail.com ... va multumesc foarte mult!
Buna ziua,
Va trimit o solicitare pentru o formula de calcul a penalizarilor pentru listele de plata ale unei asociatii de proprietari. Teoria este destul de clara, dar practica ne omoara. Are cineva un modl *.xls pentru calculul penalitatilor?
Multumesc!