avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Formula calcul penalizari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Formula calcul penalizari

Buna ziua,
Va trimit o solicitare pentru o formula de calcul a penalizarilor pentru listele de plata ale unei asociatii de proprietari. Teoria este destul de clara, dar practica ne omoara. Are cineva un modl *.xls pentru calculul penalitatilor?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 20:56, 26 Septembrie 2011
Va pot trimite un calcul tabelar, cam greoi, dar ”merge” destul de bine, dar OFF-LINE. Dati-mi o adresa valida de mail si discutam. Aici pe forum mai sunt useri care si-au facut propria metoda, poate citesc mesajul dvs. si intervin... Din cate stiu, metoda este mult mai buna, este chiar ON-LINE, asa ca va sfatuiesc sa mai asteptati si daca nu primiti nimic, va trimit eu ceva.
jepilor12@gmail.com ... va multumesc foarte mult!
Intrati pe prima pagina a acestui forum in "Documentatie specifica Asociatiilor de Proprietari" si gasiti un model de stabilire a penalizarilor in .doc si altul de calcul al penalizarilor in excell.
www.avocatnet.ro/content/for...
Deasemenea gasiti un model si-n dreapta acestei pagini la 'Documente utile".
Orice model poate apoi fi adaptat la cerintele dumneavoastra ca procent, termen, baza de calcul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare: ce penalitati se aplica ptr datorii la intretinere? camy1976 camy1976 Din motive personale am acumulat datorii la intretinere. Am constatat ca datoria este compusa din 50 % ( cheltuieli intretinere + fond de rulment + fond de ... (vezi toată discuția)
Tabel intretinere mulai67 mulai67 poate cineva sa ma ajute sau sa ma indrume caut un tabel de repartizare a cheltuielilor pe luna multumesc (vezi toată discuția)
Penalitati de intarziere marianasandu2000 marianasandu2000 o asociatie de proprietari nu a calculat conf.art.49 alin 1 din Legea 230/2007 un fond de majorari si penalitati de intirziere, nu are un proces verbal prin ... (vezi toată discuția)