avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Activitate IoanNemeti

Activitate IoanNemeti

Discuție accident munca
Nora mea a suferit un accident de munca an care si-a pierdut capacitatea de vedere la un ochi si nu a fost despagubita ba mai mult si-a perdut vederea la acel ochi si dasi am actionat an istanta a dierdut procesul
Discuție imobil
Daca vreau sa cedez fiului meu apartamentul este nevoie de pretul oficial de vanzare apartament (la contract de vanzare cumparare)aceasta deoarece contractul sa nu poata fi atacat de celalant fiu al meu la care m-am achitat de obligatii,si tot odata sa stiu daca calculul notarial se face an functie de pretul declarat?pot declara un pret imfim?simbolic?
Răspuns la discuția transfer propietate
Pai cum dovedesc si daca este necasar aceasta ca am despagubit pe celalant copil caci actele cu cate am despagubit le-am facut pe numele acestuia si eu nu am nici o dovada !
Discuție propietate
Cum pot sa transmit dreptul la propietate cat timp traiesc unuia din fii mei? fara costuri prea mari?
Cum pot lasa mostenire apartamentul pe care al detin cu sotia mea unuia din copii mei tinand cont ca la unl din ei i-am cedat parte din propietate pe numele acestuia iar apartamentul de care fac vorbire vreau sa-l dau celuilant copil.Care este modalitatea legala,(fara costuri prea mari ori deloc?)