avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... accident munca
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

accident munca

Nora mea a suferit un accident de munca an care si-a pierdut capacitatea de vedere la un ochi si nu a fost despagubita ba mai mult si-a perdut vederea la acel ochi si dasi am actionat an istanta a dierdut procesul
Cel mai recent răspuns: ContSters213050 , utilizator 09:08, 14 Octombrie 2011
Ciudat....., in orice caz, daca prestarea muncii de catre nora dumneavoastra, inceteaza datorita acestui accident, va fi indreptatita sa primeasca pensie de invaliditate, indiferent de cotizatia catre sistemul de asigurari sociale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pensie voi primi daca am lucrat mai putin de zece ani? robert_boitan robert_boitan Ce pensie voi primi daca am sub 10 ani de munca,Am avut un accident de munca si am ramas invalid.Mi sa amputat piciorul drept de deasupra genunchiului si o ... (vezi toată discuția)
Obligatoriu sau nu ceva stagiu de cotizare pentru acordare pensiei de invaliditate. vitasea77md vitasea77md Buna ziua. Barbat la 60 de ani (angajat la o firma) a suferit atac vascular cerebral. A ramas paralizat pe jumatate corpului. Poate beneficia de pensia ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala temporara. macsinciuc viorel macsinciuc viorel am fost operat in luna februarie cu diagnosticul hernie de disc cu paralizie la piciorul stang.medicul a precizat ca trebuie a ma pensiona pe caz de boala. A ... (vezi toată discuția)