avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Activitate Radu43

Activitate Radu43

Răspuns la discuția Redobindire atestat
ContSters62736 a scris:

@elga
indiferent de modul de exprimare, sub forma de intrebare directa prin cuvinte simple sau prin expresii populare romanesti (de genul celei folosite de mine), cele 3 mesaje au avut acelasi continut OFFTOPIC.
se cunoaste faptul ca va aparati tagma administatorilor .... stergeti orice mesaj care ar putea pune in lumina proasta aceasta functie.
nu vi se pare suspecta tacerea lui radu43 ? desi a fost ieri pe site, nu a dat niciun raspuns lui adriantot, desi a fost intrebat in mod expres si explicit asupra cauzelor suspendarii/retragerii atestatului ?
"si tacerea este un raspuns !"
totusi, daca acel mesaj al meu nu a fost sters pt OFFTOPIC, trebuia sa scrieti ADEVARATUL MOTIV, asa cum ati scris despre mesajul lui john ca este inutil.

PS nu va obositi sa ma mai penalizati ... imi voi sterge contul in cursul acestei zile

Suspecta tacerea? Deja se subintelege ca lipsa raspunsului meu ascunde o problema? Am raspuns intrebarii cand am vazut-o, nu conform monitorizarii dvs. prin care imi contorizati intrarea pe sait! Dar atitudinea dvs. corespunde intentiilor cu care aveti pregatit un raspuns prin care sa va bateti joc de cel in problema. Va multumesc pe aceasta cale ca m-ati facut sa-mi dau seama ca am gresit intrand pe acest sait.
adriantot a scris:

Radu43 a scris:
In calitate de administrator al asociatiei sint propus sa mi se retraga atestatul de catre primaria locala, iar eu consider ca mi se face un abuz.

Puterti sa ne spuneti cine a propus sa vi se retraga atestatul si din ce cauza?
In unele situatii, un document ce atesta o calitate sau o calificare, ramane valabil toata viata. Dar sunt si situatii cand practicarea se poate limita, restrictina sau interzice pentru o perioada sau definitiv.

De ce se face cearta pe seama subiectului meu?

Legea 230 si normele de aplicare fac referire la retragerea atestatului de catre emitent atunci cand nu mai sunt indeplinite conditiile pentru care a fost eliberat. Eram intrebat asupra cauzei retragerii atestatului. Cauza e ca un functionar public al primariei care de mult timp ma hartuieste cautand varii motive neintemeiate si a convins conducerea primariei sa imi retraga atestatul, prin urmare sa nu mai pot profesa.
Dar nu stiu daca mai e cazul sa astept un raspuns din partea unui profesionist de pe acest forum, dupa cum exista postarile de mai sus care nu au nici o legatura cu subiectul meu.
Deci nu trebuie urmati pasii contenciosului administrativ in sensul depunerii contestatiei la emitent si apoi daca solutia nemultumeste sa fie facuta plangere impotriva actului administrativ?
In calitate de administrator al asociatiei sint propus sa mi se retraga atestatul de catre primaria locala, iar eu consider ca mi se face un abuz. Decizia de retragere atestat poate fi suspendata atit timp cit contest masura in instanta? In decizia de retragere atestat trebuie sa fie cuprinse si elementele de contestatie, adica termenul de contestatie si instanta competenta?
Răspuns la discuția Presedinte si administrator?
Dar legea interzice cumulul acestor functii de catre o singura persoana?
Răspuns la discuția Declaratia 112 trimestrial ?
Situaţia e aceeasi si unde sunt contracte de munca (femeie de serviciu, ad-tor etc) ?
Intr-o asociatie de proprietari cu un numar nu prea mare de apartamente, poate fi investit presedintele si cu functia de administrator pentru a se pastra cheltuielile la un nivel micsorat?