avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Declaratia 112 trimestrial ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Declaratia 112 trimestrial ?

La Asociatie sunt angajati cu contract civil presedintele, administratorul si femeia de servici. In vectorul fiscal nu suntem inregistrati cu venituri din salarii.
D112 se va depune in continuare lunar?
Cel mai recent răspuns: Iordache Oana , utilizator 15:48, 5 Octombrie 2011
trimestrial
Faceti declaratia trimestrial, dar puteti achita impozitele si contributiile si lunar, daca va e mai usor.
Pentru septembrie se face declaratia pana pe 25.10.2011.

Pentru oct-nov-dec faceti declaratia in ianuarie 2012 pana la 25.01.2012.

Situaţia e aceeasi si unde sunt contracte de munca (femeie de serviciu, ad-tor etc) ?
Da, aceeasi situatie!
nu cumva trebuie sa fie maxim 3 salariati exclusiv? adica 1 sau 2?
Ultima modificare: Joi, 29 Septembrie 2011
cristian_conea, utilizator

Alte discuții în legătură

Declaratie 112 ContSters138151 ContSters138151 Buna ziua, Societatile care se incadreaza la depunerea trimestriala a decl.112 trebuie sa depuna formularul 010 la Finante si sa anunte? Daca am depus luna ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 - lunar sau trimestrial? lylyan lylyan nu inteleg si pace. O microintreprindere depune 010 sau nu? este trecuta din oficiu la 112 trimestrial? va rog sa ma lamuriti cine face 010? multumesc (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale bame bame Intrucat am primit raspunsuri diferite de la persoane diferite ale aceluias birou din sursa autorizata, va rog sa-mi precizati [b]care sunt si la ce termene ... (vezi toată discuția)