avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Activitate aidil1969

Activitate aidil1969

Răspuns la discuția Salarii compensatorii
Multumesc
Buna ziua,

Exista posibilitatea legala de a se acorda salarii compensatorii, odata cu disponibilizarea? Lucrez la o firma de tamplarie si geam termopan - societate privata - si doresc sa solicit salarii compensatorii.

Multumesc anticipat.
Buna ziua,

Va rog, imi poate recomanda cineva un avocat cu experienta din judetul Neamt?

Multumesc.

Toate cele bune.
Multumesc.

Toate cele bune.
Buna ziua,

Am rugamintea, daca poate cineva sa ma ajute cu un model de contract de mandat ( administratorul unei societati comerciale, doreste sa mandateze o persoana pentru a-i administra firma ).

Va multumesc anticipat.

Toate cele bune.

Buna ziua,

Am rugamintea, daca poate cineva sa ma ajute cu un model de contract de mandat ( administratorul unei societati comerciale, doreste sa mandateze o persoana pentru a-i administra firma ).

Va multumesc anticipat.

Toate cele bune.
Răspuns la discuția Pot beneficia de somaj?
Va multumesc.

Toate cele bune.
Buna ziua,

Poate beneficia o persoana de somaj daca este angajat de 10 luni, dar in aceasta perioada a stat 5 luni in concediu fara plata?

Va multumesc.
Multumesc, inca o data.

Din pacate, dupa cate stiu, nu are proprietati, iar momentat nici venituri. Repet, din cate stiu eu...

Cu toate astea, nu exista nici o cale sa fie tras la raspundere? Nu poate plati pentru ceea ce a facut?...Evident, eu urmaresc DOAR sa-mi recuperez banii, dar nu-i corect nici sa nu fie "pedepsit" de lege. Mai poate insela alti oameni...

Cum as putea sa-l determin sa-mi restituie suma imprumutata???

Multumesc mult.

Cu stima.
Va multumesc mult pentru informatii si timpul acordat.

Sa inteleg ca primul pas ar fi sa apelez la un executor judecatoresc, pentru a solicita restituirea sumei imprumutate?