avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1985 soluții astăzi
Forum Activitate cok0607

Activitate cok0607

Răspuns la discuția vanzare mostenire
calea amiabila este exclusa! totul porneste de fapt din cauza ca fiul meu este adoptat de la varsta de 2 luni,acum are 25 ani ,proaspat absolvent al facultatii de medicina.pentru ei este anormal ca el sa mosteneasca in final ceva.parintii mei l-au iubit mult,dar...taxa este esalonata in 24 de transe.acum ar trebui sa platesc prima rata.nu stiu ce sa fac sa fie bine!?multumesc!
am mostenit o casa si un teren in cote de 1/2 impreuna cu fratele meu in urma cu un an si jumatate.fratele nu a fost de acord sa vindem casa nelocuita de nimeni,aceasta degradandu-se lasata asa.am inaintat la judecatorie cerere de partaj,deocamdata neprimind de acolo citatie.in schimb,de astazi pe casa a aparut un afis mare cu CASA DE VANZARE,cu doua numere de telefon pt. infomatii,unul al fratelui si altul la care a raspuns sotia lui care a dat informatii despre casa,inclusiv un pret stabilit de ei!? mentionez ca nu am fost informata sau consultata.este posibil asa ceva?
Discuție mostenire
dupa decesul mamei in urma cu un an, s-a facut succesiunea si am mostenit impreuna cu fratele meu un imobil si un teren extravilan in cota de 1/2.Eu doresc sa vindem casa care este nelocuita de un an si se degradeaza,el nu este de acord.Cum sa procedez in continuare?Multumesc!
sunt medic de familie voi implini curand 65 de ani si doresc sa -mi continui ac.tivitatea in contract cu casa de asigurari de sanatate.In prezent sunt PF autorizata cu cabinet individual.Sub ce forma pot face acest lucru?
este legala suspendarea permisului de conducere auto pentru neacordare de prioritate unui autoturism care circula pe un drum cu acces interzis ?
nu se ia drept punct de plecare la calculul retro al datoriei data controlului fiscal ?
CU CAT TIMP IN URMA SUNT OBLIGATA SA PLATESC DIFERENTE LA FONDUL DE SANATATE CA URMARE A UNUI CONTROL FISCAL DIN ANUL 2010 EFECTUT PENTRU ANII: 2005, 2006, 2007, 2008?
in ce conditii se acorda subventia la incalzire pentru studenti?