avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

dupa decesul mamei in urma cu un an, s-a facut succesiunea si am mostenit impreuna cu fratele meu un imobil si un teren extravilan in cota de 1/2.Eu doresc sa vindem casa care este nelocuita de un an si se degradeaza,el nu este de acord.Cum sa procedez in continuare?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 07:59, 7 Aprilie 2016
Proces de partaj in instanta, cu atribuirea in natura a bunurilor si compensarea in bani (sulta) a eventualei diferente intre valoarea loturilor atribuite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neintelegere intre frati iceparu iceparu In urma decesului parintilor am mostenit o casa la tara si teren intravilan.Declarativ amandoi vrem sa vindem dar unul pretinde un pret exagerat ce face ... (vezi toată discuția)
Succesiune / iesire din indiviziune ContSters199472 ContSters199472 Buna ziua, Suntem intr-un proces la faza de recurs. Am obtinut o hotarare la apel ,care s-a contestat cu recurs pentru sulta care s-a stabilit sa fie ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu partaj voluntar adypop adypop Mama mea a decedat in urma cu 6 saptamani.In urma decesului ar trebui sa deschidem succesiunea,la care ar trebui sa venim eu,fratele meu si tata.In urma unui ... (vezi toată discuția)