avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare dupa varsta pensionarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare dupa varsta pensionarii

sunt medic de familie voi implini curand 65 de ani si doresc sa -mi continui ac.tivitatea in contract cu casa de asigurari de sanatate.In prezent sunt PF autorizata cu cabinet individual.Sub ce forma pot face acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:19, 15 Mai 2014
O puteti face fie sub forma PFA , fie cu c.i.m. .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiderea contractului de munca-angajat cabinet stomatologic Dany5 Dany5 Buna ziua!Sunt medic dentist,angajat cu contact pe timp partial de 2 ore la un cabinet privat,unde lucrez de 10 ani.De curand am fost angajata si ca medic ... (vezi toată discuția)
Incetare cim la implinirea varstei de pensionare campeanvio campeanvio Buna dimineata, In data de 12.03.2018, am implinit 65 de ani. iar in prezent lucrez. Dupa cate stiu eu, la implinirea varstei de 65 de ani, firma la care ... (vezi toată discuția)
Concediu si indemnizatie de maternitate - cabinet medical individual adelanaghi adelanaghi Buna ziua , as dori va rog un raspuns la intrebarea mea. Sunt medic de familie la cabinet medical individual ca persoana fizica autorizata , in relatie ... (vezi toată discuția)