Buna ziua!Sunt medic dentist,angajat cu contact pe timp partial de 2 ore la un cabinet privat,unde lucrez de 10 ani.De curand am fost angajata si ca medic rezident cu contract cu norma intreaga la un spital.
La cabinetul privat s-a sistat activitatea prin ordonanta de urgenta din cauza COVID-19,iar angajatorul,dupa ce mi-a cerut imperios si repetitiv sa fac cerere de concediu fara plata,mi-a trimis astazi notificare ca imi inchide contractul de munca,pentru ca nu am facut acea cerere.
Ce drepturi am in acest caz si ce pot sa fac in aceasta situatie?Multumesc
Multumesc foarte mult pentru raspuns!
Articolul 65(1), Legea nr.53/2003 -Codul Muncii este mentionat in preavizul primit astazi pe mail.
Angajatorul functioneaza sub forma de Cabinet Medical Individual si eu am fost angajata cu contract individual de munca cu timp partial pana in prezent.Cabinetul a functionat pana in prezent cu 1 angajat si 1 angajator.Pacienti si volum de munca au fost pana in momentul inchiderii din cauza Covid-19.
Incetare cim -somaj
nyyco
Buna seara!
Va rog frumos sa imi spuneti daca o dispozitie a primarului de incetare a unui contract de munca al unui asistent personal din cauza decesului ... (vezi toată discuția)