Buna ziua. Am castigat un proces contra angajatorului meu care m-a concediat in urma cu 2 ani și instanta a decis sa ma reintegreze in functia de sofer si sa-mi plateasca drepturile salariale pe aceasta perioada. problema este ca intre timp, pana s-a terminat procesul eu m-am angajat la un alt loc de munca. Ce as putea face in aceasta situatie???
Bună ziua.
Sunt cadru didactic la o scoala si mi s-au dat ore si la un penitenciar, la plata cu ora. ce sporuri in plus fata de cele de care beneficiez eu in mod normal la salariu trebuie sa mai primesc si cine le plateste școala sau penitenciarul?
Am auzit ceva de un sporul de risc sau de periculozitate care la unii colegii în aceeași situația se plateste.
Poate îmi da cineva detalii.
Multumesc.
Dar se referă la "vechime în specialitate " si pentru persoanele ai căror copii sunt nascuti inainte de 31 decembrie 2010. Iar eu cu cei 4 ani stati in CIC la 1septembrie am facut 10 ani de vechime în învăţământ, am trecut pe transa de incadradre cu un alt salariu dar din acesta se scad 15% din cauza acestor ani stati în CIC, care se considerau vechime in neîntreruptă până la apariţia legii 63/2011.
Buna ziua.
Am si eu o intrebare cu privire la un articol publicat pe acest site, cu privire la CICC , mai exact reglementarile cuprinse in Ordonanta de urgenta a Guvernului124/2011 care asa cum am inteles eu CICC se considera si vechime in specialitate.
Problema este ca din legea 63/2011 cadrele didactice care au stat in concediu crestere si ingrijire copil la trecerea de transa de 10-14 ani in invatamant nu beneficiaza de sporul de stabilitate 15% și care îmi este scăzut din salariu de incadrare ajungand cu această scădere la un salariu de baza care corespunde tranşei de încadrare de la 2-6 ani. Cu această Ordonanţă 124/2011 care intra în vigoare cu 1 ianuarie 2012 pot beneficia de salariu corespunzător transei de vechime în învățământ de 10-14 ani fara diminuarea sporului de fidelitate din bază? Sau ce este de făcut?
Vă mulțumesc.
daca o persoana incepe executarea unei pedepse de 3 ani si 3 luni pentru talharie , fapta comisa la aproape 16 ani, condamnat dupa implinirea varstei de 18 ani, incepe executarea pedepsei in 23 septebrie 2011 la un penitenciar de tineri si minori, si are 120 de zile de munca prestate in penitenciar si un curs facut in cadrul penitenciarului, cand paote fi eliberat sau cand poate depune cererea de eliberare conditionata?