avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drept salarial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drept salarial

Buna ziua. Am castigat un proces contra angajatorului meu care m-a concediat in urma cu 2 ani și instanta a decis sa ma reintegreze in functia de sofer si sa-mi plateasca drepturile salariale pe aceasta perioada. problema este ca intre timp, pana s-a terminat procesul eu m-am angajat la un alt loc de munca. Ce as putea face in aceasta situatie???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:22, 21 Octombrie 2013
Este optiunea dvs. Fie incetati unul din cele doua c.i.m/, fie le puteti cumula pe amandoua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public, ceilalti functionari, codul muncii si codul penal. codulmuncii codulmuncii Buna ziua. [b]Ceea ce va spun mai jos, nu este o minciuna ci este un caz real, cred ca nu mai este cineva ca mine[/b]: Lucrez pe doua contracte la acelas ... (vezi toată discuția)
Angajare eliza100 eliza100 Buna ziua Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema. Am fost concediata in baza art.65(1) din codul muncii. Deoarece am considerat ca am fost concediata ... (vezi toată discuția)
Concediere salariat aflat in litigiu cu o alta firma IldikoB IldikoB Buna ziua, Doresc sa va intreb in ce conditii se poate concedia un salariat care mai are un contract de munca la o alta firma si este in proces cu acea firma. ... (vezi toată discuția)