avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere salariat aflat in litigiu cu o alta firma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere salariat aflat in litigiu cu o alta firma

Buna ziua,
Doresc sa va intreb in ce conditii se poate concedia un salariat care mai are un contract de munca la o alta firma si este in proces cu acea firma. Este sofer.
Cel mai recent răspuns: Catalina Cibotariu , Avocat 16:23, 3 Septembrie 2012
In conditiile prevazute de codul Muncii se poate concedia un salariat .. nu are relevanta faptul ca acesta se afla in litigiu cu un alt angajator.
Este sofer si a fost prins furand motorina, practica care o continua si la cea de-a doua firma.
chiar daca angajatul este intr-un litigiu cu un alt angajator aceasta nu afecteaza optiunile dumneavoastra. Atata timp cat indepliniti prevederile legale referitoare la concediere pentru motive ce tin de persoana angajatului (presupun ca aceasta este calea pe care doriti sa o alegeti) nu aveti nicio problema
@ IldikoB

In acest sens, se poate demara procedura desfacerii disciplinare a c.i.m. ..
multumesc mult

Alte discuții în legătură

Cercetare disciplinara vreau_sa_stiu vreau_sa_stiu daca am trimis prin posta convocarea pentru cercetarea disciplinara dar angajatul in cauza tot vine la lucru.....nu se suspenda contractul pe perioada ... (vezi toată discuția)
Concediere+plangere penala nhycompany nhycompany Buna ziua. Am depus o plangere penala impotriva unui angajat de al nostru, pt o infrcatiune savarsita la firma. Dupa ce am depus plangerea penala la 2 ... (vezi toată discuția)
Concediere - angajat care a furat lacritza lacritza cum scap de o angajata care ma furat si nu pot dovedi??/ mentionez ca stie mai bine ca mine legile angajarii si nu vrea sa-si dea demisia (vezi toată discuția)