Buna ziua.
Am si eu o intrebare cu privire la un articol publicat pe acest site, cu privire la CICC , mai exact reglementarile cuprinse in Ordonanta de urgenta a Guvernului124/2011 care asa cum am inteles eu CICC se considera si vechime in specialitate.
Problema este ca din legea 63/2011 cadrele didactice care au stat in concediu crestere si ingrijire copil la trecerea de transa de 10-14 ani in invatamant nu beneficiaza de sporul de stabilitate 15% și care îmi este scăzut din salariu de incadrare ajungand cu această scădere la un salariu de baza care corespunde tranşei de încadrare de la 2-6 ani. Cu această Ordonanţă 124/2011 care intra în vigoare cu 1 ianuarie 2012 pot beneficia de salariu corespunzător transei de vechime în învățământ de 10-14 ani fara diminuarea sporului de fidelitate din bază? Sau ce este de făcut?
Vă mulțumesc.
Dar se referă la "vechime în specialitate " si pentru persoanele ai căror copii sunt nascuti inainte de 31 decembrie 2010. Iar eu cu cei 4 ani stati in CIC la 1septembrie am facut 10 ani de vechime în învăţământ, am trecut pe transa de incadradre cu un alt salariu dar din acesta se scad 15% din cauza acestor ani stati în CIC, care se considerau vechime in neîntreruptă până la apariţia legii 63/2011.
Spor de stabilitate
LUMI1971
Un cadru didactic care este angajat din 2004 iar in perioada 2008-2010 s-a aflat in ingrijirea copilului, din luna septembrie 2014 trebuie sa treaca la transa ... (vezi toată discuția)