Multumesc frumos pt raspuns .Se plateste pausal .Problema a intervenit cum am mai scris dupa ce unul sau unii locatari cu acordul asociatiei (presedintelui ) pe timp de iarna au incercat sa curete caloriferul ,au taiat si inlocuit tevi ,iar toata murdaria adunata a intrat in calorifere mai multe familii ramanand fara caldura .Desi inainte nu erau probleme cu incalzirea .
Ce este de facut in continuare ? Raspuns la cererea mea nu am primit ( sa ma scoata de la cheltuielile de inclazire incepand cu luna cu care nu am incalzire ,precizez ca au trecut doua luni ,s-a constatat ca nu este incalzire si cam atat .Cine trebuie sa remedizeze defectiunea si cine plateste pana la urma ?
multumesc mult de raspuns ,este vorba despre scoaterea de la cheltuieli a incalzirii intru-cat in urma interventiei unor locatari s-a blocat incalzirea ,fapt constatat si de catre Asociatie .
Si aici revin si cealalta intrebare : nu platesc incalzirea deci voi efectua o plata partiala .Este legal sa nu mi-o primesca ?
Buna ziua ,
as dori sa intreb daca incasarea partiala a cheltuielilor lunare trebuie acceptata de catre Asociatie ?Daca da unde este acest lucru reglementat ?
2.In cat timp de la depunerea unei cereri la Asociatie , aceasta are obligatia de a da raspuns ? Baza legala ?
Buna ziua,
am descarcat noile softuri am completat declaratia 100 de ex .am intrat pe portalul e-guvernare m-am autentificat .unde depun 100 ? Unde scrie Depunere decl 112 ? Ca altceva nu se deschide sa pot atasa declaratia ?
Buna ziua ,
imi puteti spune va rog ce presupune aceasta tranzactie ?
Ce impozite si taxe trebuie platite ?(TVA -ul se plateste sau nu ).
Dar daca achizitia are loc de la o alta persoana fizica ?
Daca ulterior vand masina achizitionata unei societati ?
Multumesc .
Buna ziua ,
referitor la articolul publicat azi ,as avea si eu o intrebare .
-bonusurile acordate in fiecare luna ,dar a caror cuantum difera lunar in functie de realizarea unor obiective (targeturi) ,bonusuri de vanzari etc .se trec sau nu in revisal ?