Ba da, ajung la ATI și cei vaccinati, și chiar și mor!
Deranjant nu este că nu se poate circula după ora 22. Deranjant este când ai copilul testat pozitiv, când accepți carantina fiind contact direct chiar dacă esti testat negativ, când te protejezi eficient și nu iei virusul acasă dar mergi cu copilul la analize în aceeași ambulanță cu 10 pozitivi(pentru că nu ai mașină și pentru că trebuie semnătura părintelui, copilul fiind minor). Deranjant este când ți se spune că puteai evita carantina și orice restricție prin vaccinare. Deranjant este când faci 3 teste pe banii tâi ca să fii sigur că nu ieși în lume să-i îmbolnăvești pe alții, când te protejezi pe tine și pe ceilalți iar un vaccinat poate lua și da virusul fără restricții. Și nu, nu sunt tanti Lenuta, femeia de servici, cum spunea cineva aici, și nu, nu am anticorpi, și nu, nu am luat covid până acum. Pur și simplu am conștiință, am integritate, nu vreau să continuie pandemia, dar nu mă vaccinez
Sănătate tuturor și minte limpede!
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:
Ideea este ca cei vaccinați nu ajung la ATI iar cei nevaccinați risca sa ajungă.
Statul trebuie sa aibă grija de oameni.
Daca nu se limita cu ora 22 trebuia sa se dea iarăși un lockdown total și deja nu mai ajuta.
Lucrurile au scăpat de sub control și eu ma asteptam la asa ceva de mult timp.
Luna octombrie 2021 era previzibila cu un vârf Everest de infectari.
Tulpina delta are și viteza de contaminare foarte mare.
Era simplu, oamenii trebuia sa aibă grija, indiferent ca erau vaccinați sau nevaccinati.
Nu au făcut asa și m-au afectat și pe mine care m-am ferit desi sunt vaccinat.
Sunt unii atat de împotriva vaccinării încât folosesc și acte false.
Ar trebui ca aceștia sa semneze ca accepta sa nu primească oxigen la ATI daca vor avea nevoie și vor fi în conflict de interese cu o persoana vaccinata cu comorbiditati.
Apoi,dupa ce ar semna, sa umble liberi cu un astfel de certificat de refuz de vaccinare.
Eu am inteles ca unii nu vor cu niciun chip sa se vaccineze.
Trebuie sa își asume riscul.
La Sibiu a murit un om care avea certificat fals de vaccinare.
A recunoscut mai înainte sa moara.
La ce l-a ajutat un act fals?
Mai bine își asuma fiecare și ne vedem toți de treaba.
Va mai dura câțiva ani nebunia asta,nu se va termina acum în iarna.
Sa inițieze cei care refuza vaccinarea un proiect de lege în acest sens sau sa sesizeze guvernul cu o astfel.de propunere.Sa o semneze foarte mulți și sănătate!
Ce atâtea proteste și atata haos?
O sa le semnez și eu petiția desi sunt vaccinat.
Cred ca mulți vaccinați o.vor semna pentru ca oamenii si-au cam pierdut răbdarea.
Cu unii nu te poți înțelege și este bine sa ii lași în plata Domnului.
De ce sa moara oamenii cu acte false de vaccinare ca bietul om.de la Sibiu când își pot asuma riscuri și fără sa încalce legea penala.
Nici mie nu imi place ca este pustiu după ora 22 dar nu pare sa existe alta cale în acest moment.Ma refer la ceea ce este în București.
Un lockdown nu ar ajuta suficient ne-ar distruge economic.