avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card bancar fraudat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card bancar fraudat

Buna ziua
Va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema:
mama mea are pensia pe un card bcr, card protejat cu un cod de securitate
Pe extrasul de cont cerut ieri, a aparut o tranzactie catre un site sau un cont din San Francisco, tranzactie pe care nu a efectuat-o. Dorind sa reclame la sucursala din Brasov, aceeasi care i-a eliberat si cardul, i s-a raspuns ca trebuie sa reclame la Politie si a fost indrumata sa faca cerere ptr.schimbarea cardului, contra cost. Intrebarea mea este: daca apar astfel de tranzactii si dupa schimbarea cardului, ce face? il schimba din nou? E normal ca banca sa nu aiba nicio responsabilitate si sa se debaraseze asa de un pensionar de 71 ani?
Pentru ce mai este codul de securitate si ce protejeaza? Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat, ce se poate face si ce obligatii are banca, pentru ca nici nu se pune problema ca mama mea sa umble pe la Politie. Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Furt bani de pe card andraandrada andraandrada buna ziua.astazi trebuia sa primesc salariul,si cardul e gol. am sunt la colege,ele au primit salariul,firma a livrat banii cineva care imi stie pinul,si cred ... (vezi toată discuția)
Tiparire extras de cont , fara ca eu sa imi dau acordul geoorgee geoorgee Generare plus tiparire extras de cont , fara ca eu sa imi dau acordul, sau macar sa fiu intr-o sucursala . Buna ziua, Ma confrunt cu urmatorea problema, ... (vezi toată discuția)
Tranzactii neautorizate de pe card expirat/inactiv Zenro Zenro Buna seara! Acum doua luni, banca la care am cont m-a informat pe mail ca al meu card bancar, care urma sa expire in cateva luni, a fost inlocuit. Si ca mi ... (vezi toată discuția)