avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Tiparire extras de cont , fara ca eu sa imi dau acordul
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Tiparire extras de cont , fara ca eu sa imi dau acordul

Generare plus tiparire extras de cont , fara ca eu sa imi dau acordul, sau macar sa fiu intr-o sucursala .
Buna ziua,
Ma confrunt cu urmatorea problema, zilele trecute am vazut un comision pentru o tranzactie pe care eu nu am facut-o, acel comision reprezenta comisionul de extras de cont la cerere, ce este comisionat in cazul meu doar daca ma duc fizic intr-o sucursala si fac o cerere de tiparire a extrasului de cont.
De 3 zile astept raspunsul , tind sa cred ca este o bresa de securitate si cred ca mi-au fost folosite datele personale fara acordul meu de catre un angajat al bancii.
Aveti idee ce se poate face pentru a afla ce s-a intamplat?
Trebuie sa fac reclamatie la ANPC, sau plangere la politie, pentru a identifica persoana ce a tiparit extrasul de cont.
Nu extrasul in sine este problema mea, ci faptul ca daca s-a putut genera acest extras de cont fara ca eu sa fiu prezent in sucursala, ma gandesc ca se vor putea intampla si alte tranzactii fara acordul meu.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 16:38, 13 Iulie 2023
Așteptați răspunsul și după aceea acționați.Sau poate răspunsul vă lămurește.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca love_singh love_singh Ca persoana juridica imi ridicam extrasul de cont lunar din sucursala bancii .Este adevarat ca din luna august imi venea si pe mail extras dupa fiecare ... (vezi toată discuția)
Pe cine pot trage la raspundere si in ce fel? - debitare cont de doua ori Aya Aya Buna seara, Descriu pe scurt telenovela mea in speranta ca ma veti ajuta cu sugestii. Am cumparat de la Magazin un produs electronic platind cu cardul.Prima ... (vezi toată discuția)
Probleme atm vioricasara vioricasara Ce pot face ??? am vrut sa extrag in jur de 1000 ron cu cardul dintr-un atm cec ;avind chiar cardul emis de cec . Am efectuat toti pasii (introducere card ... (vezi toată discuția)