avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1567 soluții astăzi
Forum Activitate gabrielasoniac

Activitate gabrielasoniac

In anul 2014 am divorțat de primul soț. In urma căsătoriei avem un băiat iar noi, părinții avem custodie comună. Eu m-am recăsătorit iar actualul sot lucrează cu forme legale in străinătate. Vrem sa ne mutăm toata familia acolo, dar tatăl minorului nu este de acord. Minorul actualmente are 9 ani. L-am intrebat daca doreste sa rămână in tara cu tatăl lui dar minorul nu isi doreste acest lucru. Tatăl lui nu lucrează de mai bine de 4 ani cu forme legale. Ce pot face in aceasta situație? Actualmente inca lucrez in Romania. Cât timp eu sunt la munca de minor de ocupă părinții mei.
Fostul sot mi-a falsificat semnătură in mai multe contracte de închiriere care asa-zisii chitiasi lucreaza in cadrul armatei. Am primit de la ANAF o scrisoare cu titlu executoriu. Mentionez ca nu am facut partajul. ANAF-ul nu a vrut sa îmi elibereze copii de pe acele contracte cu toate ca am depus cecere si am asteptat cele 30 de zile lucrătoare sub pretextul ca sunt prea multe si am nevoie de un ordin judecătoresc. Ce pot face in situatia asta si el la ce faptă se încadrează?
Fostul sot mi-a falsificat semnătura in mai multe contracte de închiriere. Am primit de la ANAF o scrisoare cu titlu executoriu in urma acestor contracte. Mentionez ca nu am facut partajul .ANAF-ul nu a vrut sa-mi elibereze copii de pe contracte. Ce pot face in situatia asta si la ce faptă se încadrează el?
Cum se numeste falsificarea de semnătură in contracte de închiriere?
In urma unei înțelegeri între mine si fostul sot am facut la notariat o promisiune bilaterală de partaj voluntar in care mi-am luat angajamentul sa ii plătesc o anumita suma(sulta) in rate lunare a imobilului dobândit după căsătorie. Atât timp cat ii plătesc rata lunar el mai are drept de a locui in imobil?
Va mulțumesc!
Buna ziua! Eu cu fostul sot avem nuda proprietate asupra unui imobil iar părinții mei au dreptul de uzufruct viager. Am închiriat una din camerele imobilului. Cine beneficiaza de banii rezultați in urma închirierii eu cu fostul sot ( nuda proprietate) sau părinții ( uzufruct viager)?
Sora mea este casatorita de 10 ani , in urma casatoriei rezultand un copil minor(are 9 ani). A avut o relatie extraconjugala iar acum sotul ei i-a luat copilul de langa ea. Ei urmeaza sa divorteze iar intrebarea este daca sora mea are sanse sa piarda custodia copilului daca dovedeste ca are un camin calduros unde sa stea cu copilul si un loc de munca stabil ?