avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Promisiune bilaterală de partaj voluntar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Promisiune bilaterală de partaj voluntar

In urma unei înțelegeri între mine si fostul sot am facut la notariat o promisiune bilaterală de partaj voluntar in care mi-am luat angajamentul sa ii plătesc o anumita suma(sulta) in rate lunare a imobilului dobândit după căsătorie. Atât timp cat ii plătesc rata lunar el mai are drept de a locui in imobil?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:41, 4 Decembrie 2016
Depinde si de ce ati trecut in actul notarial, daca ii platiti sulta adica, despagubire nu mai are dreptul sa locuiasca in acel imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj 1Mihai1 1Mihai1 Am divortat de aproape un an de zile, iar acum suntem in situatia de a face partajul. In mare: avem un apartament achizitionat prin Prima Casa, care, in ... (vezi toată discuția)
Am dreptate eu sau el ?  Iulian Cristian Ionescu Iulian Cristian Ionescu Sunt divortata din 13 aprilie 2009 prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. Partajul nu a fost facut inca.Nu avem copii si asi dorii sa aflu ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune alin7 alin7 1.Se considera bun comun un teren daca a fost cumparat inainte de casatorie cu antecontract de vanzare cumparare incheiat la notariat cu pretul platit ... (vezi toată discuția)