Exprimarea este "sa tin evidenta inmatricularilor" dar nu se specifica nimic din ceea ce mi se cere acum pe pucte ca trebuie sa contina dosarul.Eu am un caiet cu cei carora le-am dat si atat.Va multumesc oricum pentru raspuns
Nu,nu se specifica faptul ca trebuie sa existe dosare,doar ca sunt responzabil cu distribuirea placutelor de inmatriculare si asta doar incepand cu anul 2010
Buna ziua,
necazurile mele nu s-au terminat.Acum 4 ani am fost numit sef achizitii publice la primarie si in baza unei hotarari a consiliului am achizitionat placute pentru inregistrare vehicule.Atunci nu mi s-a spus ca trebuie sa intocmesc dosar pentru eliberarea lor si le-am eliberat doar pe baza de semnatura si de chitanta si le-am completat certificat.Acum,dupa ce mi s-a desfiintat postul si sunt in preaviz mi se cere sa predau dosarele despre care nici nu am stiu ca trebuie intocmite caci altfel ma trimit in urmarire penala..Mentionez ca numai in 2019 mi s-a trecut in fisa postului ca trebuie sa ma ocup de distribuirea acestor placute.Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat ca eu nu am cum sa fac in cele 10 zile de preaviz dosare pentru 3-400 de carute.
Nu stiu exact ce anume s-a invocat la reducerea postului dar la aceasta primarie eram putini angajati si deja ne incadram in prevederile art.III, alin.(1) din O.U.G. 63/ 2010.Exista si alte posturi contractuale infiinate dupa cel de jurist si ocupate fara concurs; exemplu consilier personal caruia i-au fost date incet-incet multe din atributiile mele asa incat sa poata reiesi ca acea persoana este mult mai ocupata in timp ce eu nu prea am de lucru.Mentionez ca de cateva luni mi se solicita raport zilnic de activitate si de aceea ma gandesc ca exista alta baza a desfiintarii postului.Probabil "se coace" demult inlaturarea mea pentru ca cealalta persoana sa poata fi si "mai" promovata pentru ca intre timp si-a terminat studiile.Asta este ceea ce ma deranjeaza cel mai mult si fiind nedrept ceea ce se intampla am un sentiment de frustrare care ma indeamna sa deschid o actiune in justitie.Poate nu gandesc prea limpede acum si de aceea ma intreb daca am vreo sansa...Daca as pierde o asemenea actiune ar trebui sa platesc onorariul avocatului partii reclamate?
Postul de jurist in cadrul unei primarii unde eram incadrat ca si personal contractual a fost desfiintat prin aprobarea noii organigrame in sedinta consiliului local.Aceasta noua organigrama nu mai contine post de jurist.Exista vreo baza legala in care as putea ataca in instanta aceasta hotarare?Ce sanse mai am?
Daca sunt hartuit moral de seful meu si toti m-au izolat de teama lui ce ma sfatuiti sa fac?Ma jigneste si marginalizeaza si asteapta sa cedez psihic si sa-mi dau demisia ca sa poata aduce pe cineva apropiat pe postul meu.Simt ca nu mai am mult pana acolo ca deja sunt bolnav de nervi.Ce probe as putea sa am daca nimeni nu sufla de teama?
Exista vreo reglementare legala care sa priveasca decontarea cheltuielilor de transport pentru un jurist stagiar la o primarie din mediul rural?Conducerea primariei s-a exprimat ca daca ar avea o reglementare in acest sens in lege ar fi de acord.Daca nu exista asa ceva nu se poate proceda in alt mod?
Va rog sa ma ajutati si va multumesc pentru raspunsuri.