avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Sef achizitii publice in primarie, raspundere penala
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Sef achizitii publice in primarie, raspundere penala

Buna ziua,
necazurile mele nu s-au terminat.Acum 4 ani am fost numit sef achizitii publice la primarie si in baza unei hotarari a consiliului am achizitionat placute pentru inregistrare vehicule.Atunci nu mi s-a spus ca trebuie sa intocmesc dosar pentru eliberarea lor si le-am eliberat doar pe baza de semnatura si de chitanta si le-am completat certificat.Acum,dupa ce mi s-a desfiintat postul si sunt in preaviz mi se cere sa predau dosarele despre care nici nu am stiu ca trebuie intocmite caci altfel ma trimit in urmarire penala..Mentionez ca numai in 2019 mi s-a trecut in fisa postului ca trebuie sa ma ocup de distribuirea acestor placute.Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat ca eu nu am cum sa fac in cele 10 zile de preaviz dosare pentru 3-400 de carute.
Cel mai recent răspuns: nastro , utilizator 20:43, 16 Iulie 2010
Dar in fisa postului ce scrie, aveati obligatia sa intocmiti acele dosare sau nu ?
Nu,nu se specifica faptul ca trebuie sa existe dosare,doar ca sunt responzabil cu distribuirea placutelor de inmatriculare si asta doar incepand cu anul 2010
Exprimarea este "sa tin evidenta inmatricularilor" dar nu se specifica nimic din ceea ce mi se cere acum pe pucte ca trebuie sa contina dosarul.Eu am un caiet cu cei carora le-am dat si atat.Va multumesc oricum pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere abuziva david - adrian1 david - adrian1 am fost concediat ca urmare a desfiintarii postului de director economic din motive de restrangere a activitatii in conformitate cu art 65 codul muncii. actul ... (vezi toată discuția)
Achizitiile publice si caietul de sarcini - cine intocmeste si semneaza caietul de sarcini? elenaelisa elenaelisa In cadrul unei autoritati contractante cine trebuie sa intocmesca si sa semneze caietul de sarcini? In HG 925/2006 este prevăzut ca directia de specialitate ... (vezi toată discuția)
Delapidare? giogica3 giogica3 din moment ce face o acuzatie ar trebui sa aiba probe. in contabilitate a trecut cam 20% din vanzari, restul erau fara facturi(la negru) nu ar trebui o ... (vezi toată discuția)