avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... hartuire morala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

hartuire morala

Daca sunt hartuit moral de seful meu si toti m-au izolat de teama lui ce ma sfatuiti sa fac?Ma jigneste si marginalizeaza si asteapta sa cedez psihic si sa-mi dau demisia ca sa poata aduce pe cineva apropiat pe postul meu.Simt ca nu mai am mult pana acolo ca deja sunt bolnav de nervi.Ce probe as putea sa am daca nimeni nu sufla de teama?
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 15:25, 24 Noiembrie 2009
faceti sesizare la ITM
1. Din pacate este foarte greu de dovedit in instanta ceea ce spuneti dvs. Poate un avocat sa va dea o solutie.
2. Daca tot vrea sa scape de dvs. vorbiti cu el sa va concedieze prin desfiintarea postului (concediere individuala), pentru a putea sa beneficiati de indemnizatie de somaj, si apoi poate sa-si aduca pe cine doreste.
3. In acest fel el isi face "pofta" si dvs. scapati de stres si va reveniti din punct de vedere al sanatatii.
Din nefericire de aceste abuzuri nu exista o lege clara care sa protejeze salariatul.
Puteti sa il inregistrati pe angajator atunci cand va jigneste si sa mergeti la politie pentru agresiune verbala.
Inregistrarea pe reportofon este doar pentru a speria persoana respectiva,cat despre probatoriu ...
Chiar daca in instanta nu este considerata proba, pentru plangere la politie este acceptata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua vecinii de deasupra deranjează în orele de liniște ... bijou8 bijou8 Bună ziua Vecinii de deasupra deranjează în orele de liniște noaptea și nu ma pot odihni (trântesc,bubuie,lovesc,scârțâie, muta mobilă, ... (vezi toată discuția)
Abuz politie. declaratie scrisa sub presiune. posibilitate schimbare declaratie ionuti876 ionuti876 Buna seara, am fost retinut intr-o sectie de politie in bucuresti fara sa fiu inregistrat in care am fost retinut in jur de 6 ore, am fost maltratat si ... (vezi toată discuția)
Plangere penala hartuire Paula2014 Paula2014 Buna ziua, de 10 luni familia mea este injurata zilnic si batjocorita de vecinii de la parter (noi locuim deasupra lor), deoarece blocul in care locuim este ... (vezi toată discuția)