cum pot ataca procesul verbal emis de executor dupa sustinerea licitatiei si consemnarea sumei integrale pe motivul ca debitorul si-a depus toata creanta plus cheltuielile de executare si executorul suspenda executarea (eliberarea actului de adjudecare) constatand o piedica in opinia lui si cere instantei sa se pronunte daca se continua procedura de distribuire a sumelor sau se elibereaza actul de adjudecare ???
se prescriu cele incepand cu luna aprilie 2010 si urmatoarele si nu toata suma , actionatil in judecata pentru sumele aferente perioadei apr2010 si pana acum trei luni,notatile in CF obligatoriu , nu de alta dar am vazut si cazuri in care anumiti avocati ori uita ori nu cunosc proceduri si se trezesc ca sustin astfel de procese uitand sa-si ia masuri asiguratorii, treceti la executare dupa ce aveti o hotarare , iar cel mai important luati-va un avocat ce lucreaza astfel de spete
pot participa la licitatie 2 persoane care sunt in relatie de rudenie , ex: tata si fiu fiecare dorind sa adjudce acel imobil , nefiind debitori sau interpusi , pur si simplu licitatori ?
da este acelasi lucru pe care l-am gandit si eu ;o singura persoana se poate reprezenta prin mandat special pentru licitatie .
va multumesc pentru raspuns .
buna ziua ,
as dori sa intreb daca pot participa la o licitatie cu mandatspecial in numele a 2 cumparatori sau mai multi ?
cum fac cautiunea daca sunt mai multi ??