avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie art. 523 alin. 1vcpc in calitate de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie art. 523 alin. 1vcpc in calitate de adjudecatar

cum pot ataca procesul verbal emis de executor dupa sustinerea licitatiei si consemnarea sumei integrale pe motivul ca debitorul si-a depus toata creanta plus cheltuielile de executare si executorul suspenda executarea (eliberarea actului de adjudecare) constatand o piedica in opinia lui si cere instantei sa se pronunte daca se continua procedura de distribuire a sumelor sau se elibereaza actul de adjudecare ???
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 08:47, 16 Iulie 2013
Contestati degeaba. Nu aveti nicio sansa sa castigati.Cititi cu atentie prevederile art. 523vechiul CPC si o sa vedeti ca executorul a procedat coresct.
Daca nu aveti ce face cu 1000 lei, puteti face contestatie, dar va garantez ca o faceti degeaba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata creantei dupa vanzarea la licitatie a imobilului Bobonex Bobonex Vreau sa intreb si eu daca este posibil ca dupa vanzarea la licitatie a unui imobil(in cadrul executarii silite imobiliare), insa pana la emiterea actului de ... (vezi toată discuția)
Proces verbal adjudecare ContSters244210 ContSters244210 dupa adjudecare dar pana la depunerea pretului de catre adjudecatar, [b]debitorul[/b] mai poate plati creanta?:( care-i textul care-i interzice? (vezi toată discuția)
Refuz eliberare act de adjudecare Ofof Ofof am participat la o licitatie ce avea ca obiect un apartament asupara caruia eu aveam o creanta (sulta) obtinuta in uram unei hoatarari judecatoresti ramase ... (vezi toată discuția)