Imi puteti spune cand se intocmeste procesul verbal de distribuire a sumei rezultate din vanzarea la licitatiei?
In data in care se intocmeste pv de distribuire a sumei, se si distribuie banii?
In cpc scrie ca se poate face contestatie la pv de distribuire in termen de 3 zile de la data intocmirii pv.
Daca se si distribuie banii, ce rost mai are contestatia?
Depun contestatie la pv de distribuire (care suspenda de drept distribuirea banilor, desi nu inteleg cum daca ei s-au si distribuit) si sa presupunem ca se admite contestatia, spuneti-mi va rog, adjudecatarul cum isi recupereaza banii de la creditori?
In data de 29.12 .2008 sunt citata pentru distribuirea banilor. Toata lumea sa grabeste, creditorii, adjudecatarul deoarece am al doilea termen in 18.12 la judecarea pe fond a doua contestatii la executare (care s-au conexat defapt) contestatie la toate actele de executare inclusiv pv de licitatie cand s-a adjudecat imobilul.
Sunt convinsa ca la termenul de judecata intimatul nu se va prezenta, imi puteti spune daca se va putea judeca si in lipsa acestuia?
Multumesc!
Conform art.569 alin.1 cod de procedura civila, eliberarea sau distribuirea sumelor rezultate din executarea silita se face dupa trecerea unui termen de 15 zile de la data depunerii sumei. Atunci vor fi citati creditorii care si-au depus titlurile si debitorul pentru distribuire, in cazul dvs.
Daca nu se va prezenta, iar procedura de citare este legal indeplinita sau daca a cerut judecarea in lipsa, atunci intsanta se va pronunta si in lipsa acestuia.
Adjudecare desfiintata
Lucc
X cumpara la licitatie publica o casa la al doilea termen,dar pretul urca putin peste suma evaluata de catre evaluator.(mai convenabil era sa-l fi luat direct ... (vezi toată discuția)