avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Licitatii imobile executate silit
Discuție deschisă în Executare silită

Licitatii imobile executate silit

buna ziua ,
as dori sa intreb daca pot participa la o licitatie cu mandatspecial in numele a 2 cumparatori sau mai multi ?
cum fac cautiunea daca sunt mai multi ??
Cel mai recent răspuns: IORDACHE MARIUS , Evaluator 11:01, 9 Martie 2013
Parerea mea este ca nu puteti reprezenta mai multi cumparatori, intrucat acestia sunt concurenti si v-ati afla intr-un conflict de interese. Ce puteti face, cel mult, este sa depuneti pretul maxim oferit de fiecare, in scris cu semnatura si stampila daca e cazul, la executor si acesta sa declare adjudecatar pe cel care ofera pretul cel mai ridicat.
da este acelasi lucru pe care l-am gandit si eu ;o singura persoana se poate reprezenta prin mandat special pentru licitatie .
va multumesc pentru raspuns .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil executare silita curios12 curios12 Buna ziua, Am si eu urmatoarea dilema: Urmaresc de ceva vreme un imobil executat silit de catre un executor judecatoresc catre care am inaintat si o oferta ... (vezi toată discuția)
Abuz sau nu? urgent Ofof Ofof Buna seara Azi am participat la o licitatie publica, care era la al 3-lea termen (pretul era scazut la 75% din evaluarea imobilului). Am fost 2 licitatori ... (vezi toată discuția)
Adjudecare sau nu? Ofof Ofof Am participat de curand la o licitatie ce avea ca obiect un apartament si care era la al doilea termen respectiv pornea de la pretul de 75% din valoarea de ... (vezi toată discuția)