buna ziua
am inchiriat o camera intr-o casa din bucuresti in septembrie. nu mi-au facut niciun contract, iar in ianuarie au primit reclamatie ca au chiriasi si nu au facut contracte, asa ca intr-o seara a venit proprietarul la mine cu 3 exemplare de contracte de inchiriere completate pe care eu sa le semnez. pe contract era trecuta o suma mica, de 150 ron, desi eu platesc 850 lei contract pe 6 luni. le-am semnat dar nici acum nu am primit vreun exemplar. acum 3 zile mi-au zis sa parasesc camera cu 1 martie. vreau sa stiu daca ei pot rezilia contractul fara acordul meu.
[
@ piticzuz
Adresati-va ITM-ului , in acest sens, sa va dea o adeverinta de vechime pentru perioada lucrata la acel angajator ...
Explicati noului angajator ca fostul angajatr nu mai exista, firma fiind dizolvata in baza art 237 Legea nr 31/1990.
contractul e unul fictiv, i-am cautat in reg comertului dupa cui si nu exista,e in constanta o firma cu numele acesta dar este dizolvata de 1 an.
buna ziua, eu am lucrat vara trecuta la o firma din constanta cu punct de lucru in mamaia. mi-au facut contract de munca pe care l-au semnat si stampilat pe o perioada determinata. eu am cerut demisia de la ei cu 1 luna inaintea expirarii contractului.
acum vreau sa ma angajez si mi se cere fisa de lichidare de la ultimul loc de munca, pe care nu o am. am incercat sa dau de aceasta firma si nu reusesc.
pe contract este trecut numai CUI al firmei care nu este corect. si pe stampila firmei e pus acelasi cui.
am sunat la registrul comertului si firma este dizolvata cf art 237 legea nr 31/1990 de 1 an.
sa inteleg ca eu nu am figurat niciodata ca angajat?
am si eu o intrebare. asta vara am lucrat la o firma din constanta. mi-au facut contract de munca, dar fara stampila itm-ului.
am plecat de la ei pe data de 4 sept si acum vreau sa ma reangajej in bucuresti. mi se cere fisa de lichidare de la ultimul loc de munca, am incercat sa dau de cei de la constanta dar nu reusesc.
firma apare ca fiind dizolvata cf art 237 din legea nr 31/1990, iar CUI de pe contract nu este acelasi cu al firmei.
ce pot face? este corect ca ei sa functioneze si sa puna stampila pe un contract daca nu au activitate?