avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Activitate emy40

Activitate emy40

Discuție Poprire pensie
Am facut un imprumut la un CAR-rapid. Am platit cred ca aproximativ 1000 lei dupa care nemaiavand servici am ramas restant. Pentru a putea sa ma redresez dupa ce am vorbit cu cei de la CAR am facut un alt imprumut ca valoare suma pe care o datoram in acel moment. Acest imprumut la facut tatal meu pentru a ma ajuta evident pe mine. Dupa o perioada in care din diverse motive nu s-a platit ratele CAR dupa diverse somatii a trecu la poprirea pe pensie a tatalui meu.( Datoria acumulata de mine era de aproximativ 6000 lei, iar CAR a calculat toate dobinzile si penalitatile si au facut poprire pe suma de 10300 lei- suma achitata) Dupa terminarea popririi la doua luni a primit o executare de aceasta data de la un expert judecatoresc prin care se facea din partea aceluiasi CAR o poprire pe aproximativ 5500 lei. Ce este de facut practic pentru o suma de aproape 6000 lei imprumutati platesc aproximativ 17000 lei prin doua popriri?
Discuție Taxa auto
Buna ziua,
Doresc sa stiu cum se procedeaza pentru recuperarea partiala a taxei de poluare pe care am platit-o.
Am facut proces pentru taxa, in prima instanta am castigat, iar fiscul a facut recurs la Curtea de Apel unde am pierdut.Mai am alta cale de atac si ce sanse am?
Discuție Poprire pensie
Buna ziua,
Doresc sa stiu daca in cazul unei popriri pe o pensie in suma de 450 lei/luna (valoarea popririi fiind de 10300 lei-conform adresei de la Casa Judeteana de Pensii) se mai calculeaza penalitati de catre CAR-ul respectiv. Eu stiam ca in momentul infintarii popririi suma datorata este cea de 10300 lei (in cazul meu).Va rog daca se poate care este legea sau articolul referitor la acest caz.Va multumesc!