Am facut un imprumut la un CAR-rapid. Am platit cred ca aproximativ 1000 lei dupa care nemaiavand servici am ramas restant. Pentru a putea sa ma redresez dupa ce am vorbit cu cei de la CAR am facut un alt imprumut ca valoare suma pe care o datoram in acel moment. Acest imprumut la facut tatal meu pentru a ma ajuta evident pe mine. Dupa o perioada in care din diverse motive nu s-a platit ratele CAR dupa diverse somatii a trecu la poprirea pe pensie a tatalui meu.( Datoria acumulata de mine era de aproximativ 6000 lei, iar CAR a calculat toate dobinzile si penalitatile si au facut poprire pe suma de 10300 lei- suma achitata) Dupa terminarea popririi la doua luni a primit o executare de aceasta data de la un expert judecatoresc prin care se facea din partea aceluiasi CAR o poprire pe aproximativ 5500 lei. Ce este de facut practic pentru o suma de aproape 6000 lei imprumutati platesc aproximativ 17000 lei prin doua popriri?
Buna ziua,
Doresc sa stiu cum se procedeaza pentru recuperarea partiala a taxei de poluare pe care am platit-o.
Am facut proces pentru taxa, in prima instanta am castigat, iar fiscul a facut recurs la Curtea de Apel unde am pierdut.Mai am alta cale de atac si ce sanse am?
Buna ziua,
Doresc sa stiu daca in cazul unei popriri pe o pensie in suma de 450 lei/luna (valoarea popririi fiind de 10300 lei-conform adresei de la Casa Judeteana de Pensii) se mai calculeaza penalitati de catre CAR-ul respectiv. Eu stiam ca in momentul infintarii popririi suma datorata este cea de 10300 lei (in cazul meu).Va rog daca se poate care este legea sau articolul referitor la acest caz.Va multumesc!